Colectie noua de la OPI: New Orleans

new orleans opi colectie 2

New Orleans se numeste cea mai recenta colectie OPI, care propune 12 culori vibrante, ce cu siguranta vor reusi sa te scoata in evidenta.

new orleans opi colectie 1

OPI intampina anul 2016 cu o noua colectie, care reflecta obiectivele turistice, sunetele si mancarea din cel mai colorat oras, New Orleans. Lacurile de unghii din cea mai recenta gama lansata propun nuante, ce cu siguranta te vor cuceri: She’s a Bad Muffuletta!, Got Myself into a Jam-balaya, Crawfishin’ for a Compliment), blues sentimental (Rich Girls & Po-Boys, Show Us Your Tips!); flora vibranta (Suzi Nails New Orleans, I Manicure for Beads, Spare Me a French Quarter?); o arhitectura fermecatoare (Let Me Bayou a Drink, Humidi-Tea, Take a Right on Bourbon); toate stabilite pe un fundal luxuriant de frunzis verde (I’m Sooo Swamped!).

new orleans opi colectie 3

Recunosc, noua colectie nu m-a lasat indiferenta, si deja am trecut pe wishlist cateva nuante, pe care sunt curioasa sa le incerc. 🙂 New Orleans by OPI imi inspira optimism si multa, multa energie.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*