Concurs. Castiga o schimbare de look!

concurs elgonOficial, am intrat in luna iubirii. Putem sa-i spunem lejer asa avand in vedere cele doua evenimente sarbatorite in februarie (Valentine’s Day si Dragobete). Tocmai de aceea, ne-am propus sa te ajutam sa-ti surprinzi perechea, oferindu-ti sansa de a avea look-ul dorit. Partenerul concursului, Elgon Romania, iti ofera o schimbare de look gratuita (vopsit, tuns, coafat), astfel incat tu sa stralucesti in aceasta luna.

schimbare de look elgon concurs

Fiecare femeie isi doreste sa arate cat mai bine pentru partenerul ei, mai ales atunci cand este vorba de o ocazie speciala. Pentru ca luna februarie este marcata de doua evenimente, care celebreaza dragostea (Valentine’s Day si Dragobete), ne-am gandit sa-ti oferim sansa sa ai parte de un tratament special, in urma caruia sa te alegi cu look-ul dorit.

Am ales ca partener al concursului pe Elgon Romania, un brand de origine italiana, care mie mi-a castigat increderea prin calitatea produselor sale. De altfel, tot la el am apelat si eu pentru o schimbare de look.

Elgon Romania detine o gama variata de produse, menite sa satisfaca orice dorinta si orice necesitate privind podoaba capilara. Mai multe info puteti citi aici.

schimbare de look elgon

Premii

Asadar, Tine Pasul si Elgon te invita la concurs!  La sfarsit,  doua persoane vor beneficia de schimbarea de look dorita.

Tot ce trebuie sa faceti este sa:

  • apreciati paginile de facebook  Tine Pasul, Elgon Romania;
  •  distribuiti concursul pe pagina voastra;
  •  lasati un comentariu, prin care sa anuntati ca v-ati inscris la concurs.

concurs elgon 2

Concursul începe azi, 3 februarie, şi se încheie pe 10 februarie (inclusiv). Castigatorii vor fi anuntati pe blog/fb, iar ulterior am rugamintea ca cei nominalizati sa-mi trimita datele lor de contact. Succes!

Update:

Va mulțumesc pentru participare! Roxana Saitoc-Ganea si Cepoi Oana sunt cele doua castigatoare. Astept cu nerăbdare sa vad ce schimbare de look ati ales. Pentru ceilalți, o sa revin in curand cu noi surprize. 🙂

 

P.S. O luna plina de iubire sa aveti! 🙂

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

5 Comments on Concurs. Castiga o schimbare de look!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*