CONCURS Tine Pasul si Diamond by Adesgo: Intampina vara cu zambetul pe buze!

concurs diamond adesgo

Oficial, vara a inceput, asa ca ne-am propus sa te ajutam sa intampini noul sezon cu zambetul pe buze. De aceasta data, Tine Pasul in colaborare cu Diamond by Adesgo, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de dresuri si lenjerie intima, de la noi din tara, ti-au pregatit cateva surprize de proportii.

A venit vara, bine imi pare! 🙂

Incepem noul sezon cu un concurs dragut, pe care nu trebuie sa-l ratezi! Tine Pasul cu noi si poti castiga unul dintre premiile oferite de Diamond by Adesgo(dres, lenjerie intima-chilot, sosete fine).

De-a lungul timpului, femeile au luptat pentru libertatea de expresie și pentru dreptul de a-și etala frumusețea fără a fi judecate de societate. Astăzi femeile se bucură nu doar de libertatea de a se exprima după cum simt, ci sunt și admirate în funcție de acest aspect.

concurs diamond by adesgo dres

Printre aliații de încredere care au sprijinit mereu frumusețea și moda se află Adesgo – cel mai cunoscut producător român de dresuri și lenjerie intimă. Încă din perioada micului Paris, Bucureștiul anilor 20, Adesgo completa ținutele doamnelor și domnișoarelor cu o gamă elegantă de dresuri de cea mai bună calitate.

Astăzi – cu un portofoliu completat de sute de articole de lenjerie intimă, Adesgo continuă să se adapteze celor mai variate cerințe si trenduri.

„Trebuie să inovăm permanent pentru ca brandul Diamond by Adesgo să rămână în topul preferințelor feminine. Moda este schimbătoare, stilul și eleganța însă au aceeași definiție.

Dresurile de calitate, rezistente, care se adaptează oricărui sezon sau ținută sunt mai mult decât un fashion-statement – ele sunt un accesoriu de nelipsit din orice șifonier.

Standardele femeilor din România (și nu numai) sunt într-o continuă evoluție. Femeile vor să inspire eleganță și putere, dar și frumusețe și delicatețe.”, Yaron Mund – directorul general al Adesgo.

La inceputul verii, Tine Pasul si Diamond by Adesgo ti-au pregatit un concurs, in urma caruia trei persoane vor castiga.

Fiecare premiu/pachet contine: dres, lenjerie intima-chilot, sosete fine

Ce trebuie sa faci?

  • Anunta-ne ca te-ai inscris printr-un comentariu pe facebook sau la sfarsitul acestui articol.
  • Share acestei postari.
  • Nu uita sa dai like paginilor de facebook Tine Pasul si Diamond by Adesgo.

Succesul incepe joi, 1 iunie 2017, si dureaza o saptamana, urmand a se incheia pe 8 iunie 2017.

Succes!:)

 

Update

Persoanele care au castigat sunt:

  1. Gabriela Vasilescu;
  2. Ioana Violeta Filimon;
  3. Adyna_Radu

Asteptam datele voastre de contact (nr de tel+adresa) prin mesaj privat.

Ne auzim in curand si cu alte surprize! O vara frumoasa frumoasa!:)

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

16 Comments on CONCURS Tine Pasul si Diamond by Adesgo: Intampina vara cu zambetul pe buze!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*