Concurs!

concurs bu

Ho ho ho! Mosu’ e pe drum, si aduce cadouri si pentru doamne, dar si pentru domnii din viata lor. Surprizele sunt pregatite cu ajutorul a doua branduri din grupul Sarantis, B.U. si STR8, care pun la bataie in total patru seturi speciale. Asa, ca nu-mi mai ramane decat sa te invit la concurs.

De-a lungul timpului, am mai vorbit despre produsele celor doua branduri, iar, astazi, iti prezint pe scurt pachetele speciale, pe care poti sa le castigi.

Pachet STR 8Rebel – pentru bărbatul nonconformist care trăieşte după propriile reguli

STR8 ASL50+DEO+SG _REBEL

Bărbatul Rebel luptă pentru ce crede, iar parfumul pe care îl poartă trebuie să-i completeze ambiţiile şi curajul. Gama STR8 Rebel îl descrie perfect.

 

Pachetul B.U. Heartbeat

BU-HEARTBEAT-DNS+SH-GELHeartbeat este dulce şi inspirat din căldura sărbătorilor de iarnă. Parfumul lui îmbracă zilele reci într-un văl pudrat şi vanilat. Bergamota şi fructele de pădure descriu pulsul târgurilor de Crăciun, iar notele de mijloc de trandafir şi frezie domolesc frenezia, aşternând un văl proaspăt şi delicat. Moscul, lemnul de santal şi vanilia descriu momente de poveste petrecute cu cei dragi.

Premii:

Se vor oferi in total doua premii, fiecare constand intr-un set pentru femei si unul pentru barbati.

  • 2 pachete B.U. Heartbeat: Deo Natural Spray (75ml) + Shower Gel (250ml)
  • 2 pachete STR8 Rebel – Eau de Toilette (100 ml) + Deo Spray (150 ml)

Tot ce trebuie sa faceti este sa:

  • apreciati paginile de facebook Tine Pasul, B.U. si STR8
  • distribuiti concursul pe pagina voastra
  • raspunde la intrebarea „Cui ai vrea sa-i oferi cel de-al doilea set?”. Lasati un comentariu pe blog sau pe facebook, la postarea concursului, prin care sa nominalizati un barbat din viata voastra, pe care, va doriti sa-l faceti castigator.

Concursul începe azi, 16 decembrie, şi se încheie pe 24 decembrie, la ora 24.00. Castigatorii vor fi anuntati pe blog, iar ulterior am rugamintea ca cei nominalizati sa-mi trimita datele lor de contact. Mult succes tuturor!

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

6 Comments on Concurs!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*