Crema Nivea pentru barbati. Ideala pentru maini, fata si corp

crema nivea_crema pentru barbati_nivea menNoi, femeile, avem un ritual de ingrijire complex, format din creme peste creme, si alte minunatii de acest gen. Dar, pentru ei-barbatii, lucrurile stau altfel. Usor comozi, ei au nevoie de un produs, unul si bun, care sa integreze in el toate acele beneficii pe care noi le primim de la n cosmetice. Crema Nivea pentru barbati e gandita in asa fel incat sa le satisfaca nevoile, fiind un produs pe care il putem numi cu usurinta 3 in 1. Nivea Men Creme este ideala pentru maini, fata si corp.

NIVEA MEN Creme: prima crema masculină de la interior la exterior, perfectă pentru maini, fata si corp!

Apreciată de bărbaţii de pretutindeni pentru eficienţă, crema Nivea are o textură uşoară, care hidratează rapid şi se absoarbe instant, fără să lase pielea lipicioasă.

Împreună cu mirosul său pur bărbătesc, crema hidratantă e livrată în cutia cu mecanism de deschidere cu filet, care se deschide atunci când vrei şi rămâne închisă atunci când o închizi.
NIVEA MEN Creme. Crema este ideala pentru maini, fata si corp.
#creatapentrubarbati

Preţ recomandat NIVEA MEN Creme:14.95 lei (150 ml); 9.40 lei (75 ml); 4.99 lei (30 ml).

About tinepasul 806 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*