Cremele de maini Bioten – ingrijire naturala pentru frumusete autentica

 

 cremele-de-maini-bioten_ingrijire

Bioten, brandul românesc producător de minuni cosmetice pe bază de extracte naturale pentru îngrijirea pielii, lansează în această toamnă trei creme de mâini. Crema hidratantă, cea nutritivă şi crema reparatoare completează paleta produselor de înfrumuseţare şi menţinere a sănătăţii epidermei. Anotimpul rece vine cu o cerinţă tacită – mâinile, cartea de vizită a unei femei, sunt cele mai expuse şi au nevoie de extra-îngrijire dedicată.

Rămânând fidel filosofiei sale şi păstrându-şi inspiraţia preluată din natură, Bioten prezintă formule adaptate fiecărui tip de piele, toate având la bază mierea. Blând şi cu acţiune eficientă, acest extract preţios din componenţa noilor creme hrăneşte, catifelează şi redă strălucirea naturală a pielii.

Noile creme pentru mâini sunt adaptate fiecărui tip de piele, fiecare fiind îmbogăţită cu ingrediente naturale atent selecţionate, specifice acţiunii formulei.

1.Crema hidratantă pentru mâini Bioten cu ulei de mandarin

Crema hidratantă pentru mâini Bioten potrivită pentru piele normală asigură hidratarea optimă, esenţială chiar şi pentru pielea sănătoasă. Formula conţine ulei de mandarin apreciat pentru proprietaţile antiseptice, regenerante şi parfumul inconfundabil.

2.Crema nutritivă pentru mâini Bioten cu ulei de măsline

Pielea uscată necesită o hidratare sporită, iar ingredientul complet din crema nutritivă pentru mâini Bioten este uleiul de măsline. Cu un conţinut abundent de vitamine şi acizi graşi, uleiul de măsline are acţiune hrănitoare şi emolientă. 

3.Crema reparatoare pentru mâini Bioten cu ulei de caise

Pielea foarte uscată are nevoie de hidratare intensivă. Crema reparatoare pentru mâini Bioten are în componenţă ulei de caise cu importantă acţiune reparatoare a ţesutului cutanat, absorbţie rapidă şi miros plăcut. Catifelează pielea foarte uscată fără a lăsa urme grase.

Iar pentru că natura şi frumusetea merg mână în mână, produsele Bioten sunt testate dermatologic şi nu conţin parabeni sau coloranţi. Ambalajul practic şi modern le face potrivite atât pentru a fi ţinute la îndemână, pe noptieră, cât şi pentru a fi transportate în fiecare zi în geantă, pentru o atingere hidratantă ori de câte ori este nevoie de ea.

Preţ: 6,4 lei fiecare

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*