Cum arata BABOR Advent Calendar, editia din acest an

 BABOR Advent Calendar_Craciun_Christmas

In fiecare an, Babor ne rasfata  timp de 24 zile cu  surprize fabuloase, pentru ten desavarsit si frumusete la superlativ! Iata cum arata editia din acest an! 

Anul acesta, BABOR Advent Calendar contine 24 fiole cu efect fabulos.

  • 2 x Hydra Plus Active Fluid: un cocktail special pentru pielea care are nevoie de hidratare. Contine acid Hyaluronic care confera hidratare  din abundenta.
  • 3 x Algae Active Fluid: un val fresh de hidratare ce scoate in evidenta puterea din adancurile marilor. Contine plancton natural si extract de alge care curata tenul.
  • 2 x Triple Booster Fluid:  personal trainer pentru ten ce confera acestuia un “reboot”.  Actiune tripla:  imbunatateste functiile de protectie ale pielii, reinnoire celulara, creeaza un rezervor de hidratare pentru perioade critice.
  • 3 x Active Night Fluid: somnul de frumusete –  extractul de alge negre regenereaza fibrele de colagen din derma, extractele din trufe negre imbunatatesc productia de colagen natural si remodeleaza conturul facial; extractele de salcie neagra maresc activitatea celulara.
  • 3 x Collagen Booster Fluid:  stimuleaza productia naturala de colagen –  reorganizeaza fibrele de colagen intr-o matrice fixa.
  • 3 x Youth Control Bi-Phase-Ampoule: descoperire revolutionara in cercetarea lipidelor: o fiola cu efect instant- imediat dupa aplicarea fiolei si a cremei zilnice, tenul isi recapata amplutudinea.
  • 2 x 3D Lifting Fluid:  trei dimensiuni de  combatere a  procesului natural de imbatranire. Ridurile sunt reduse, tesutul este mult mai ferm, la fel si conturul fetei.
  • 3 x Lift Express Fluid:  reduce ridurile adanci provocate de gravitatie dar si pe cele de expresie. Netezeste ridurile imediat si previne pierderea hidratarii.
  • 3 x SeaCreation The Serum: ingrijire de lux cu ingredienti activi cu eficienta maxima; rasfata tenul si ii scoate in evidenta frumusetea!
About tinepasul 816 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*