Cum poti sa ai o imunitate puternica

imunitate_vitamine

Sunt zile cand iti doresti sa ai mai multa energie pentru toate lucrurile de care vrei sa te bucuri? Familia, prietenii, pasiunile tale merita mai mult din timpul tau, iar tu meriti mai multe experiente placute alaturi de toate acestea. Dar, cel mai important lucru este ca trebuie sa ai grija de organismul tau si sa faci tot ce-ti sta in puteri sa ai o imunitate puternica. 

Evital iti da acum o mana de ajutor, lansand gama de suplimente alimentare Chewy Vites, jeleuri masticabile pentru copii si adulti, astfel incat sa ai o imunitate ridicata. Moderne, adaptabile noilor tendinte in nutritie, cu pectina naturala din fructe, fara gelatina si indulcitori artificiali, simplu si placut de administrat si cu un gust delicios de fructe, noua gama de jeleuri masticabile te surprinde indiferent de varsta sau dieta alimentara.

imunitate_vitamine-evital

Gama  Evital Chewy Vites cuprinde sase produse, potrivite atat pentru copii cat si pentru adulti:

  • Evital Chewy Vites pentru adulti:

Immuno C:  Energie si pofta de viata cu un sistem imunitar puternic.

Multivitamine: Complex de 12 Vitamine si minerale esentiale pentru adulti.

Vitamina D3: Prima Vitamina D sub forma de jeleuri pentru adulti.

  • Evital Chewy Vites pentru copii:

Calciu+Vitamina D: Pentru oase si dinti puternici.

Fier+multivitamine: Pentru energie din plin.

Soc+Vitamina C: Pentru sistem imunitar de super erou.

In plus, jeleurile masticabile Evital Chewy Vites sunt usor de administrat si asimilat de catre organism, deoarece nu contin gluten, ingrediente de origine animala, gelatina,  arome, indulcitori si coloranti artificiali, sau organisme modificate genetic, putand fi consumate si de vegetarieni.

Jeleurile masticabile Evital Chewy Vites sunt Yummy, sunt Gummy, sunt Chewy!

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*