Cum poti sa iti prelungesti culoarea parului vopsit. PONTURI simple, dar PRETIOASE de la specialist

par culoare vopsea_hairstylist cristi pascu

Orice femeie isi doreste o podoaba capilara impecabila! Si frumoasa si sanatoasa, dar și cu nuanța mult dorită! Dar oare se poate 3 în 1? Specialistul susține că da, iar în acest sens, ne oferă câteva ponturi simple, dar prețioase, care pot prelungi culoarea părului vopsit și, în același timp, pot lupta pentru sănătatea podoabei capilare. 

Ce trebuie să știi dacă vrei un păr vopsit după bunul plăcut, dar totodată să rămână sănătos? Nu-i mare scofală! E cazul să iei aminte la niște sfaturi, care îți vor fi de mare folos.

Celebrul hairstylist Cristi Pascu iti sare in ajutor si te invata la ce metode naturale poti recurge pentru a prelungi culoarea parului vopsit. In acest sens, uleiurile de cocos si de argan au o importanta majora, insa nici ceaiul de musetel sau tincutura cu frunza de nuc nu sunt de ignorat.

4par

Uleiul de cocos
“Uleiul de cocos are un efect foarte bun pentru femeile cu parul inchis la culoare. Acesta se aplica numai pe lungimea parului si nu la radacina. Aplicat in exces pe radacina, uleiul de cocos slabeste rezistenta firului de par si duce la pierderea podoabei capilare. Uleiul  mentine mult mai bine negrul si garanteaza un luciu intens”, spune Cristi Pascu.

Musetelul
In cazul parului blond nu exista pâna acum un tratament natural pentru nuantele de argintiu. Pentru parul blond-auriu, hairstylistul recomanda ceaiul de musetel.

“Musetelul pigmenteaza parul si depune pigmentul natural, auriu, in culoarea parului. Recomand clatirea cu ceai de musetel dupa fiecare spalare. Astfel, parul blond-auriu isi va pastra intensitatea culorii mai multa vreme”, continua Cristi Pascu.

Uleiul de argan
Hairstylistul recomanda si uleiul de argan 100% natural pentru doamnele vopsite blond-auriu.

Ulei de argan 100% natural nu se aplica insa pe un blond platinat pentru ca ingalbeneste culoarea.

“Ulei de argan 100% natural nu se aplica insa pe un blond platinat pentru ca ingalbeneste culoarea. Blondele platinate sau cele cu nuante de alb sau gri care vor sa apeleze la uleiuri naturale trebuie sa foloseasca ulei de argan rafinat sau dublu rafinat. Prin rafinare, se pierde pigmentul de culoare din el”, mai spune Pascu.

Frunze de nuc

“Pentru nuantele de roscat exista clasica tinctura de fruze de nuc, pe care o foloseau bunicile noastre la tara”, adauga Cristi Pascu.

In afara mastilor naturale, pentru a pastra intensitatea culorii parului vopsit, hairstylistul recomanda folosirea spumei nuantatoare.

Intre vopsituri, clienta poate apela la o spuma nuantatuare. Aceasta se comporta ca o vopsea, insa nu are un oxidant puternic ci unul foarte slab, de 1%, fapt ce nu permite pigmentilor sa intre in structura firelor de par ci doar sa se aseze pe suprafata firelor de par.”

 

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*