Cum sa ai parul sanatos chiar daca ii schimbi culoarea foarte des

cristi pascu_par vopsitModa schimbarii culorii parului, de la o luna la alta, este, pe cat de fascinanta, pe atat de problematica. Podoaba capilara poate avea de suferit din cauza actiunii vopselurilor, mai ales daca incercam, spre exemplu, sa facem schimbarea pe parul inchis la culoare. Tocmai de aceea am apelat la ajutorul specialistului pentru cateva ponturi de beauty.

Hairstylistul Cristi Pascu ne spune modul in care putem face schimbarile de look, in functie de culoarea actuala, fara a agresa firul de par.

BLOND
“In cazul blondelor, lucrurile sunt foarte simple. Din blond deschis putem obtine orice culoare ne dorim, fara sa distrugem firul de par. Asadar, paleta culorilor este extrem de generoasa, mai ales cand vine vorba de pasteluri: rose, lavanda, corai sau verde deschis sunt doar cateva dintre variante. Daca vorbim despre blond inchis, in special cel galbui, optiunile sunt limitate. Vom obtine doar rosu, verde sau violet”, explica hairstylistul Cristi Pascu.

ROSCAT
“Parul roscat este o provocare pentru orice hairstylist. Daca ne propunem sa facem schimbarea intr-o singura sedinta, vom obtine doar nuante derivate din rosu: magenta, violet sau portocaliu. Exista tehnici speciale care pot transforma parul roscat in blond, insa sunt riscante. In timp, firul de par poate avea de suferit, asa ca este de evitat o astfel de procedura.”

SATEN
“Doamnele care au parul saten deschis sunt norocoase. Se poate ajunge usor la un blond inchis, fara sa isi deterioreze parul. De aici, se pot alege nuantele potrivite pentru blond inchis, insa este de preferat sa nu se faca ambele proceduri in aceeasi zi. In schimb, cele care au o nuanta de saten mai inchis, sunt nevoite sa aleaga roscat sau mov inchis”, spune Cristi Pascu.

NEGRU
“Brunetele nu au multe optiuni cand vine vorba de schimbari. Acestea pot avea cel mult un roscat inchis sau ciocolatiu in prima sedinta. Schimbarea culorii este cu atat mai dificila cu cat parul este vopsit cu o vopsea negru intens, un pigment greu de indepartat de pe firul de par”, adauga specialistul.

Este foarte important ca toate aceste schimbari sa fie insotite de tratamente intensive. Cristi Pascu recomanda
mastile profesionale folosite in saloane, fiolele cu keratina si vitamina A, cremele de par si uleiurile Moroccanoil.
Doamnele care nu vor schimbari radicale, dar vor sa isi schimbe periodic culoarea parului pot alege mesele sau perucile colorate.

Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentati hair-stylisti din Romania, initiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din Romania” si al “Academiei de Coafura” ce ii poarta numele, ambele proiecte bucurandu-se de mare succes.

About tinepasul 816 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*