Cum tratam STRESUL. Natura ne ofera ajutorul sau!

stres

Peste 65% din populația adultă suferă de pe urma stresului în fiecare zi, iar numărul celor afectați este în creștere deoarece trăim într-o lume în care stresul este o parte integrantă a vieții cotidiene, atât acasă, cât și la serviciu. Stresul este reacția naturală de apărare a organismului. Acesta funcționează perfect în fața unei amenințări subite și de scurtă durată, când este necesar un răspuns rapid la stimuli. Când stimulii nu dispar și organismul este forțat să rămână pentru perioade îndelungate în stare de alertă, reacția de răspuns poate avea efecte nocive asupra sănătății.

Din cauza hormonilor de stres care se eliberează pe durate prea mari de timp și rămân în organism prea mult, ajungem să resimțim efecte atât asupra sănătății (boli metabolice, neurologice, imunitare), cât și asupra calității vieții (tulburări de dispoziție, transpirație abundentă, tulburări de somn).

A evita stresul complet în ziua de azi este imposibil, dar putem totuși să luăm măsuri pentru a-i minimiza impactul. Din fericire, natura ne-a oferit ajutorul său prin plantele adaptogene, care au capacitatea de a crește radical puterea organismului de a se adapta la situații schimbătoare. Ele nu au efect sedativ, ci doar adaptiv și de mobilizare, amplificând funcțiile cognitive, puterea de concentrare și de gândire logică.

Mindbalance REVIVA este un supliment nutritiv modern, înalt standardizat, fabricat din extract patentat de Ashwagandha. Cu efect dovedit în multe studii clinice, extractul standardizat de Ashwagandha contribuie la reducerea nivelului de cortizol (hormonul stresului) și la restabilirea echilibrului sistemului nervos.

stres_Mindbalance REVIVA

Administrat în cure de minim 2 luni, Mindbalance REVIVA atenuează nervozitatea și stările de anxietate, conferind echilibru emoțional, o stare pozitivă, calm și relaxare.

Prin acțiunea sa naturală, identică cu mecanismele proprii organismului, REVIVA are un efect bioreglator, crescând capacitatea organismului uman de a se adapta la factorii de mediu și de a contracara efectele negative ale acestora asupra echilibrului biologic.
Mindbalance REVIVA este disponibil în farmacii.
Prețul recomandat este de 40 lei.

Sursa foto: unica.ro

About tinepasul 794 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*