Cura de slabire in 14 zile. LPG Express Slimming Concentrate

cura slabire LPG Express Slimming Concentrate

Visam la o silueta trasa prin inel, iar atunci cand ne apucam de o dieta, de un program sportiv sau de tratamente corporale, ne dorim rezultate rapide. Tinand cont de aceasta cerinta, specialistii de la LPG au conceput kitul special Express Slimming Concentrate, un fel de inamic al kilogramelor in plus si al celulitei. Kitul contine fiole pentru doua saptamani.

LPG 14-days Express Slimming Concentrate dreneaza tesuturile si ajuta la modelarea siluetei. Formula sa concentrata combina cinci extracte din plante, plus L-Carnitine si Cafeina. Aceasta combinatie ideala ajuta la eliminarea depozitelor de grasime, transformandu-le in energie. Stimuleaza eliminarea de apa, toxine si reziduuri metabolice.

Kitul contine 14 fiole x 10 ml, pentru 2 saptamani. Fiecare doza contine 7843 mg ingredienti activi, printre care carnitina si cofeina – 342,86 mg/ doza. Are o aroma de portocala si piersica.

Alti ingredienti activi:

  • COLA – ajuta la arderea grasimilor, mai ales atunci cand cura este combinata cu tratamentele Lipomassage Cellu M6®.
  • BLACKCURRANT – controleaza greutatea, foarte bogata in vitamina C
  • ASH + ELDERBERRY – ajuta la eliminarea reziduurilor, au actiune antioxidata, scad colesterolul, confera un boost sistemului imunitar, actiune anti bacteriana.
  • GREEN TEA – confera energie si ajuta metabolismul
  • CAFEINA – favorizeaza eliberarea depozitelor de grasime- confera un boost lipolizei, inhiba lipogeneza si glucoza stimulata de insulina prin adipocite.
  • L-CARNITINE – favorizeaza arderea grasimilor.

LPG Express Slimming concentrate poate fi utilizat atat de femei cat si de barbati.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*