CURAJUL – acel “must have” care face diferenta

 

curaj_tinepasul2

Curaj – un cuvant atat de simplu, dar care are o incarcatura impresionanta. Simplu, dar cu un impact semnificativ, daca am avea puterea si bunavointa sa-l folosim in viata de zi cu zi. Pana la urma nu e deloc usor sa indraznesti, sa speri, sa crezi, sa faci lucruri.

Curaj. Cinci litere, un singur cuvant, dar unul esential fara de care nu am putea trai la adevarata valoare. Chiar daca in prima faza nu pare sa fie ceva sofisticat, dificil si greu de urmat, in cele din urma da batai de cap, incurca situatii, provoaca suparari, destrama sau ridica visuri, aduce bucurii sau, din contră, deziluzii. Totul este la extreme, ori traiesti asa cum simti, ori traiesti asa cum iti dicteaza altii.

curaj_tinepasul

Nu e la indemana oricui sa se exprime in conformitate cu sentimentele sale. Nu. Multi tin seama de ceilalti, de acel ce zice lumea,  de acel nu se cade. Dar pana la urma corect si sanatos este sa traim asa cum dorim, sa ne traim viata in functie de alegerile pe care le facem, nu in functie de dorintele altora pentru noi. Pe scurt, in functie de CE VREAU EU, nu tinand cont de CE VREI TU. Sa traim decent,cu respect fata de ceilalti, dar mai ales cu RESPECT fata de persoana noastra.

Crezi ca e de ajuns un TE IUBESC? Este incantator si minunat atunci cand vine insotit de fapte, gesturi, determinare. Cand se spune doar ca sa se auda, atunci este o simpla mentiune, nicidecum un sentiment real, intens.

Cand ai facut ultima data un lucru pe care ti l-ai dorit cu ardoare? Cand ai facut ceva pentru tine, pentru sufletul tau? De cate ori nu te-ai luat dupa gura lumii? Cat de des obisnuiesti sa te exprimi asa cum simti tu cu adevarat? De ce sa fii un “copy-paste”, cand poti sa fii original?

curaj_tinepasul 3

Oare cati dintre noi isi arata viata exact asa cum e si nu “fake-uiesc” imagini, descrieri pentru a deveni #perfect? Cat e #pebune?

Curaj (o altfel de definitie)- risc, indrazneala, incredere in sine, acel pas inainte pentru a fi VIU si liber. 

Sursa foto: PINTEREST

About tinepasul 799 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*