Curs DallesGo, gratuit pentru adolescenți. Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca tinerii

Curs DallesGo, gratuit pentru adolescenți. Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca tinerii
Curs DallesGo, gratuit pentru adolescenți

La inițiativa DallesGo, adolescenții pot beneficia de un program gratuit de cursuri. Este vorba despre programul Design Yourlife, la care se pot înscrie tinerii care au vârste cuprinse între 14 și 18 ani. Cursurile se desfășoară pe parcursul a șase săptămâni sub îndrumarea profesorului specialist. 

Curs DallesGo, gratuit pentru adolescenți

Timp de șase săptămâni, în fiecare sâmbătă, între orele 14.30 și 15.30, Cursul pentru Adolescenți de Dezvoltare Personală este dedicat tinerilor care nu sunt împinși de părinți și care vor să descopere singuri ceea ce le place cel mai mult să facă.

Ileana Răducanu, profesor de design interior la DallesGO, jurnalist de specialitate și scouter de talente este de peste zece ani și îndrumător voluntar pentru copiii și tinerii curioși să intre într-un univers despre care nu se învață la școală.

Dintre toate lucrurile pe care le fac, să lucrez cu tinerii și să cultiv în ei potențialul de a deveni omeni care schimbă lumea, îmi place cel mai mult! De-a lungul timpului am obținut rezultate uimitoare cu copii veniți din medii diferite, uneori cu povești de viață foarte triste, dar care aveau nevoie doar de cineva care să le spună că pot să devină orice visează ei să fie!

Curs DallesGo, gratuit pentru adolescenți
Curs DallesGo, gratuit pentru adolescenți

Cursurile pe care le țin cu acești copii și adolescenți sunt de dezvoltare personală, orientate spre design, adică spre frumos. Pentru că totul e design! Poate nu se vor duce toți la Facultăți de Arte , Design sau Arhitectură, dar în mod sigur vor ști să aprecieze frumosul în toate formele lui, vor învăța să își expună  proiectele personale, vor învăța să fie curajoși  în a-și expune talentul în fața altora și vor învăța să creeze idei, concepte, poate chiar și obiecte.

Îi voi expune unei lumi la care nu au altfel acces și sper ca pe lângă asta să legăm prietenii și să formez echipe creative excepționale.

Înscrierile sunt gratuite și locurile limitate, condițiile de participare fiind doar două: fiecare participant trebuie să vină din proprie inițiativă (neîmpins de la spate) și trebuie să își asume consecvența de a nu lipsi de la niciun curs. Pe 2 noiembrie tinerii sunt așteptați pentru înscrieri la DallesGO), parter. Săptămânile în care se va desfășura cursul sunt: 9, 16, 23, 30 noiembrie și  7 și 14 decembrie a.c. între orele 14.30 – 15.30, la sala de design interior de la DallesGO (str.Ion Oteteleșanu nr. 2). Vă așteptăm cu drag!

About tinepasul 816 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*