D-ale sufletului. Ce te faci cand nu stii ce sa faci?

ganduri fotoChiar asa… Ce te faci cand nu stii ce sa faci? Cand sufletul iti spune una, iar mintea cu totul altceva? Cand inima iti cere partea ei si tu nu stii ce sa-i dai?

Cand iti lipseste curajul, dar parca ambiția nu a disparut, iar visele tale te împing la decizii definitive. Cand ceea ce simti nu mai coincide cu ceea ce ai in prezent, cand te minti singur ca ai ce iti trebuie, dar de fapt lucrurile esentiale iti lipsesc cu desavarsire. Cand te hranesti cu iluzii, si de fapt realitatea e cu totul alta.

Cand ti-e frica sa-i ranesti pe cei din jur, dar de fapt te ranesti pe tine. Cand zambetul tau nu mai zambet nu e, caci sufletul iti plange si tanjeste dupa ce nu ii dai. Cand te saturi sa tot speri, iar asteptarile tale s-au dovedit simple asteptari, fara nimic concret…

ganduri 3

Cand te lupti fara speranța si traiesti singur in doi, iar gandurile nu mai stiu nici ele incotro s-o ia. Ce te faci cand nu stii ce sa faci? Realizezi ca framantarile tale vor o rezolvare, isi cer dreptatea, si ca acest monolog interior trage un semnal de alarma asupra vietii tale. E timpul sa schimbi ceva.  E momentul sa-ti asculti inima si sa o lasi sa te conduca.

Sursa foto: Pinterest

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*