DallesGO si Make-up FORUM pregatesc cel mai mare targ de make-up din Romania. Cand va avea loc evenimentul

 

Vrei sa afli tendintele actuale in machiaj? Sa intelegi mai bine de la specialisti care sunt etapele realizarii unui makeup profesional? Atunci te asteptam la standul DallesGO din cadrul targului Make-up FORUM sa faci cunostinta cu unii dintre cei mai cunoscuti make-up artisti din tara, iar daca vrei sa-ti completezi trusa de make-up la standurile Smashbox, MAC si Estee Lauder gasesti toate produsele de care ai nevoie.

DallesGO si Make-up FORUM pregatesc cel mai mare targ de make-up din Romania.

Nick Barna (DallesGO Bucuresti), Ioana Malai (DallesGO Cluj), Cecilia Rentea (DallesGO Bucuresti), Lavinia Mitel (DallesGO Brasov), Suzana Petre (DallesGO Craiova) iti vor dezvalui care sunt ultimele tendinte in ceea ce priveste machiajul de nunta, iti vor arata cum se realizeaza un natural make-up perfect sau cum poti obtine acea imagine glowy de Hollywood.

Nick Barna, unul dintre cei mai buni make-up artisti din tara, spune ca anul acesta vom vedea multe lookuri inspirate din anii ’90, inclusiv in make-up: ” Dupa ce au fost un adevarat simbol al look-ului atat de exuberant al anilor ’90, rujurile maro revin in atentia noastra. Asadar, ne vom delecta cu toate nuantele maro, de la cele mai inchise pana la cele mai deschise, in texturi mate sau lucioase. De altfel, pasionatele de make-up trebuie sa stie cabuzele in nuante brune atrag imediat atentia si au o capacitate foarte mare de contrast. Cand ti-ai pus un ruj maro te incarci instant cu o aura de mister, nemaipunand la socoteala aromele de scortisoara, caramel sau ciocolata.”

Te asteptam pe 19 si pe 20 Octombrie la standul DallesGO sa descoperi ultimele tehnici si tendinte din make-up direct de la profesionisti. In plus, ti-am pregatit cele mai bune OFERTE de cursuri DallesGO valabile doar la targ.

Evenimentul Makeup FORUM va avea loc intr-o locatie ultracentrala de pe Calea Victoriei din Bucuresti, la Palatul Telefoanelor, la doi pasi de Universitate.

About tinepasul 816 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*