De 8 Martie, Nivea te răsfață!

AR8145_ShowerMilk_Teaser_1920x540_v2

Fie că sunt mame, surori sau prietene, femeile din viaţa noastră ocupă un loc special în inima fiecăreia dintre noi. Şi cum micile noastre gesturi de apreciere sunt cea mai la îndemână dovadă de a le răsfăţa, de 8 Martie, alege să oferi femeilor dragi din viaţa ta cele mai inspirate cadouri de la NIVEA!

De 8 Martie, NIVEA ţi-a pregătit cadouri speciale, pentru femeile pe care le iubeşti! Pentru mama care vrea să arate tânără şi după 40 de ani: Cadoul NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Cadoul NIVEA Lapte de Corp Hrănitor sub duş şi Gelul de duş NIVEA Creme Care

NIVEA îţi propune să oferi mamei cea mai avansată soluţie anti-age: NIVEA CELLULAR ANTI-AGE, o gamă performantă ce reîntinereşte aspectul tenului şi îi oferă un boost de tinereţe, cu ajutorul unor ingrediente precum acidul hialuronic, extractul de magnolie şi creatina.

Cadoul special conţine: NIVEA CELLULAR ANTI-AGE Cremă de zi, Cremă de ochi.

Preţ pachet: 68,4 lei

 

Pentru prietena activă: Cadoul NIVEA Lapte de Corp Hrănitor sub duş şi Gelul de duş NIVEA Creme Care

CadouL NIVEA CELLULAR

Alege să oferi momente de răsfăţ cu ajutorul a două produse de îngrijire a corpului sub duş: NIVEA Lapte de Corp Hrănitor sub duş, formulă îmbogăţită cu ulei de migdale, special creat pentru pielea uscată, şi Gelul de duş NIVEA Creme Care, care conţine pro-vitamina B5 şi uleiuri nutritive ce curăţă şi hrănesc pielea în profunzime.

Cadoul special conţine: NIVEA Lapte de corp Hrănitor sub duş 250ml, Gel de duş Creme Care 250ml.

Preţ pachet: 23,4 lei

 

Pentru sora mai mică: Cadoul NIVEA Crema de zi hidratantă pentru ten normal şi Deodorant NIVEA Fresh Natural cadou

Cadoul NIVEA Crema de zi hidratantă pentru ten normal şi Deodorant NIVEA Fresh Natural cadou

Oferă un cadou care asigură prospeţime întreaga zi! Fie că aplică dimineaţa o cremă de zi hidratanta cu textură lejeră, sau folosesc un deodorant eficient, femeile adoră să simtă prospeţimea pe propria piele!

NIVEA Cremă de zi hidratantă pentru ten normal oferă o hidratare intensivă şi menţine prospeţimea tenului tânăr datorită Vitaminei E şi a tehnologiei inovatoare Hydra IQ, iar deodorantul NIVEA Fresh Natural reîmprospătează şi asigură îngrijire pe parcursul întregii zile.

Cadoul special conţine: NIVEA Cremă de zi hidratantă pentru ten normal, deodorant Fresh Natural.

Preţ pachet: 22,1 lei

About tinepasul 783 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*