Delia canta LIVE si lanseaza un nou album: “Avantajul e ca asa ma ai cumva cu tine, in casa”

deliaaaa

Noul anotimp vine cu vesti bune! La inceput de primavara, Delia le pregateste fanilor o mare surpriza. Este vorba despre un nou album, Live, disponibil in patru forme diferite de prezentare. 

Delia scoate un nou album in 2017. LIVE este un album pe care se regasesc piesele in varianta cantata in showurile Deliria din martie 2016.

Albumul iese pe piata cu 4 coperte, iar interiorul este diferit pentru fiecare in parte. Partea de art direction, fotografie si packaging este semnata de Dimitri Caceaune si David Gal.

Am conceput acest album din sesiunile live de la Deliria (martie 2016) pentru ca vreau ca publicul sa aiba acest vibe de live si pentru ca vreau sa auda aceste hituri si altfel orchestrate, fata de cum le stiu ei de pe youtube. Avantajul e ca asa ma ai cumva cu tine, live in casa, ma auzi exact ca la concert. Acest material este 100% live, nu s-a intervenit asupra vocilor sau instrumentelor. Delia

Albumul se va gasi in reteaua Carturesti, Magazinul Muzica si punctele de retele specializate.

 

delia_album live

 

Pentru ca biletele Psihedelia de pe 5 si 6 martie se epuizeaza intr-un ritm alert si show-urile sunt aproape SOLD OUT, Delia impreuna cu managementul sau au decis sa puna in vanzare inca o zi de Psihedelia la Sala Palatului, pe 4 martie 2017!

Biletele s-au pus in vanzare online pe www.catmusic.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.salapalatului.ro , iar punctele de vanzare fizice sunt: Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Germanos, Carrefour, Inmedio, Orange, Vodafone, Librariile Carturesti si Humanitas, Benzinariile OMV, oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro.

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*