Delia face super show la Sala Palatului! Află mai multe despre concertul anului

main delia 2

Pe 13 martie, Delia va susţine la Sala Palatului un spectacol plin de emoţie. Evenimentul se anunţă a fi unul plin de surprize, artista colaborând cu o echipă numeroasă pentru acest spectacol. De altfel, cântăreaţa lucrează de mai bine de trei luniastfel încât show-ul să iasă aşa cum şi-a propus.

Când spui Delia, spui imagine excentrică, voce excepţională şi un timbru inedit. Dacă te gândeşti la un show Delia la Sala Palatului, ai in minte o experienţă unică, ce te poartă prin muzica de orice gen, emoţii şi multe surprize muzicale.

Cameleonica Delia va încânta cu siguranţă şi prin look-ul unic  şi sensaţional, dar şi prin imaginea cu care se va afişa pentru fiecare moment artistic live din cele 2 ore, alături de band-ul sau, dar şi de mulţi invitaţi.

Cu o producţie spectaculoasă la care se lucreaza de mai bine de trei luni, cu mai mult de 200 de oameni, peste 100 de costume, 12 dansatori, cel mai mare ecran led pe care l-a văzut vreodată Sala Palatului, mirificul band şi sute de ore de repetiţii, aventura ce înseamnă “Pe aripi de vânt” va fi momentul memorabil al anului.

Delia crează prin acest concert un univers unde emoţia tronează în toate formele ei – văzută şi trăită prin ochii ei. Muzica se regaseşte în tot şi totul se construieşte prin emoţie.

main delia

Astfel, cântăreaţa face o incursiune în istoria ei muzicală, începând de la era N&D unde împreună cu fostul ei coleg Nick va reinterpreta hiturile ce i-au făcut cunoscuţi, până în prezent, unde se joacă îmbinând rock-ul cu reggae-ul şi funk-ul.

Mai mult decât orice, acest show va cuprinde o serie de mărturisiri personale, legătura ei emoţională cu fiecare stadiu al vieţii ei văzută atât la nivel uman, cât şi emoţional.

Cu siguranţă momentul principal al spectacolului va rămâne în memoria celor prezenţi, căci Delia vine cu o premieră la nivel naţional în ceea ce reprezintă un show la Sala Palatului şi va rămâne unic prin frumuseţea lui şi nivelul ridicat de dificultate.

Pe lângă celebrele hituri “Pe aripi de vânt”, “Ipotecat”, “Dale”, “U (Fighting with my ghosts)”, “Omadeo”, “Africana”, “Wuella Wuella”, “A lu’ Mamaia”, Delia pregăteşte pentru concertul din 13 martie 2015 un al treilea album, ce va demonstra cu siguranţă complexitatea artistei în ceea ce priveşte stilul abordat.

Biletele se găsesc în reţelele Myticket, Eventim şi Bilete.ro, la preţuri cuprinse între 70 şi 300 de lei.

Pret/ bilet:

Categoria 1: 300 lei

Categoria 2: 150 lei

Categoria 3: 130 lei

Categoria 4: 100 lei

Categoria 5: 90 lei

Categoria 6: 70 lei

 

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*