Delia lanseaza “Inimi desenate”. Vezi aici videoclipul noului ei hit!

delia i

Delia prezinta continuarea povestii „Pe aripi de vant”. „Inimi desenate” este piesa, ce se anunta de pe acum urmatorul hit al artistei.  Marti, la ora 9.00, melodia a fost difuzata simultan pe toate posturile de radio din tara.

Delia prezinta noul ei single „Inimi desenate”,  impreuna cu un video regizat de CevaDeVis – echipa alaturi de care a filmat si celelalte videoclipuri lansate in ultimii 2 ani.

In clip o regasim pe Delia intr-un dans sensibil alaturi de talentatul Bogdan Boanta, cel care a si facut coregrafia piesei. Delia este unul dintre putinii artisti din Romania care si-a format o echipa puternica alaturi de care lucreaza in toate proiectele ei, astfel ca si de aceasta data Ana Mironescu i-a creat makeup-ul senzational, Andra Moga a fost stilistul clipului alaturi de asistenta ei Ema Banita, iar de par s-a ocupat Livia Berceanu.

delia inimi desenate

 

„<<Inimi desenate>> este o continuare frumoasa a povestii “Pe aripi de vant”. Este tot un pop-rock curat si sper ca publicul sa primeasca aceasta piesa la fel de frumos ca pe cea precedenta. E o piesa puternica, dar in acelasi timp sensibila prin care am incercat sa transmit vulcanul de sentimente ce se regaseste intr-o poveste de dragoste trecuta, dar inca prezenta in inimile celor ce i-au dat nastere.”, a declarat  Delia.

Piesa este compusa si produsa de KAZIBO music,  muzica si versurile sunt scrise de Alex Pelin si Ovidiu Baciu, iar mix-masterul ii apartine lui Deaconu Dan Andrei.

Odata cu lansarea noului single „Inimi desenate”, Delia a realizat o noua sedinta foto senzationala cu Dimitri Caceaune .

„Declaram cu mandrie, pe proprie raspundere, ca Delia este artistul ultimilor ani. Cu peste 40 de milioane de vizualizari de YouTube doar in ultimul an, sute de concerte si cel mai longeviv jurat X Factor in Romania, Delia a reusit sa devina definitia senzationalului si inovatiei intr-o evolutie naturala de-a lungul timpului”, se arata intr-un comunicat trimis de pr-ul vedetei.

 

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*