VIDEO: Delia si Macanache – Ramai cu BINE (Ramai cu ma-ta!)

1 delia video

Delia a lansat, alaturi de Macanache, piesa verii 2017: Ramai cu Bine a.k.a. Ramai cu ma-ta. Piesa trateaza o poveste de dragoste des intalnita in cultura romaneasca. S-au intalnit, s-au indragostit. Dar cum de multe ori, soacrele isi baga coada in treburile tinerilor… ei bine, atunci le dorim sa se intoarca la mamele lor. Pentru ca viata este si amuzanta, nu doar serioasa.

Delia a lansat o noua melodie, care se anunta a fi hitul verii 2017!

     << Piesa Ramai cu Bine este o piesa inspirata din realitatea cotidiana,dar tin sa precizez ca nu este inspirata din viata mea, caci nu am avut probleme cu nicio mama. Are un sound foarte “anii 90’” cu un clip in care se gasesc niste flashback-uri din copilaria noastra, din cartier.

<<Consider ca aceasta prescurtare “ma-ta” e un cuvant foarte frumos.  Putea  fi fiica-ta, putea  fi  tac-tu,  dar   fiind    vorba   de   mama,   se numeste “ma-ta”.>>,  Delia

In clip, rolul mamei este jucat chiar de soacra mea, de care sunt tare mandra, caci are calitati de actrita. Colaborarea este cumva neasteptata de catre public, dar eu imi doream foarte mult sa cant cu Maca. Cochetam de mult cu ideea asta  si i-am trimis un ghid audio cu piesa, i-a placut foarte mult,  si-a scris versurile pe partea lui si gata piesa!

Piesa este compusa de mine, muzica si text, iar   orchestratia a facut-o Alex Cotoi la Global Records si sunt foarte mandra de ce a iesit. 

P.S.: Consider ca aceasta prescurtare “ma-ta” e un cuvant foarte frumos.  Putea  fi fiica-ta, putea  fi  tac-tu,  dar   fiind    vorba   de   mama,   se numeste “ma-ta”.>>, a declarat  Delia.

delia_macanache ramai cu bine

    << Melodia s-a nascut din creativitatea Deliei. Ea mi-a trimis si mie un demo cu ea cantand la pian refrenul si linia melodica. Si na, intr-o zi ne-am intalnit la studio, am mers, am bam bam, am scris niste versuri, am facut instrumentalul cu ajutorul fratelui Alex Cotoi.

Am mai revenit odata la studio sa cizelam melodia si cam aia a fost. Na, eu simt cumva ca e o problema a tuturor cuplurilor cu mamele soacre si chestii de astea. Speram ca o sa fie o melodie placuta pentru toata lumea.>>, a spus Macanache.

Vezi mai jos videoclipul!

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*