Demachiant elmiplant pentru ochi, cu dubla actiune

demachiere 2Demachierea ocupa poate cel mai important rol in procesul de ingrijire al fetei, fiind ideal sa nu sarim peste aceasta etapa. La sfarsitul zilei, machiajul trebuie eliminat cu un produs specific, astfel incat tenul sa ramana curat pe parcursul noptii. Asadar, ritualul de frumusete trebuie sa includa neaparat si un demachiant bun. Brandul romanesc elmiplant propune un produs, care curata bland si eficient machiajul din jurul ochilor, inclusiv pe cel rezistent la apa.

Ţinând cont de dorinţele şi nevoile consumatoarelor, elmiplant lansează demachiantul bifazic ce devine un pas esenţial în procesul de demachiere a ochilor. Gama elmiplant Skin Moisture se îmbogăţeşte cu un demachiant pentru ochi cu dublă acţiune şi, astfel, procesul de demachiere devine mai scurt, mai plăcut, mai eficient şi confortabil.

elmiplant_demachiant pentru ochi cu dubla actiuneEficienţa demachiantului pentru ochi, cu dublă acţiune
Concentrat în două straturi, unul apos şi incolor şi unul uleios şi uşor colorat, produsul are o acţiune dublă pentru o demachiere cât mai eficientă şi mai blândă pentru pielea sensibilă din jurul ochilor.

Genele sunt protejate şi hidratate datorită uleiului de migdale 100% natural ce le învăluie într-un strat hrănitor; complexul HYDRO NUTRIENT este un complex de hidratare avansat, care combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai recente tendinţe în cosmetologie. Demachiantul previne deshidratarea pielii, menținând în același timp aspectul neted și confortul pielii.

Datorită formulei inteligente şi ingredientelor, demachiantul pentru ochi cu dublă acţiune curăţă rapid şi cu uşurinţă orice urmă de machiaj, inclusiv cel rezistent la apă, lăsând o peliculă fină, cu rol de protecţie. Fără parabeni, fără parafină.
Preţ: 10,48 lei (125ml)

Sursa foto model: Pinterest

About tinepasul 816 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*