Despre schimbare. 10 lectii de viata

 

schimbare_lectii de viata foto

In urma cu cateva luni, imbratisam schimbarea din toate parțile. Pesemne, astrele s-au aliniat sa-mi faca ordine/dezordine in viata…glumesc 😀 Dar, asa, m-am ales cu cateva lectii de viata.

Si cum se intampla la orice schimbare mai serioasa, lucrurile nu sunt deloc floare la ureche, din contra, ti se pare ca mai e putin si vine sfarsitu’ lumii. De fapt, are loc doar incheierea unui capitol , ca apoi sa dai pagina si sa incepi unu’ nou.

Nu, schimbarile nu sunt deloc ușoare. Sau cel putin cele in care trebuie sa pui punct si s-o iei de la capat. Deci, urmeaza multi nori mai mici, mai mari, mai inspaimantatori unii decat ceilalți, ca in cele din urma sa-si ia talpasita, si sa-si faca apariția mult așteptatul soare.

Sa revenim la ale noastre. Schimbarile, oricum ar fi, au si ele misiunea lor. Ne ajuta sa învățăm. Lecții de viata, de tot felul.
schimbare_lectii de viata

Nici pe mine nu m-au ocolit, iar in ultima perioada am învățat din plin. Mai ceva ca tocilarii 🙂 Iata cateva idei:

  1.  Trebuie sa lupti mereu pentru tot ce-ti doresti, dar cel mai important trebuie sa lupti pentru tine.
  2. Sa nu uiti niciodata de tine. Tu esti cea mai importanta persoana din viata ta.
  3. Iubirea ta  fata de tine, e mai importantă decat iubirea altora.
  4. Ai grija de sufletul tau. El comunica mereu cu tine, asa ca nu uita sa-i dai ce-si dorește.
  5. Fii sincer cu tine însuți/insati.
  6.  Multi stiu, putin cunosc. Bazează-te pe ce simti, nu pe ce simt/cred altii despre tine. Nu degeaba se spune ca gura lumii e sloboda.
  7.  Pastreaza un echilibru in viata ta.
  8. Rasfata-te, fa-ti pe plac atunci cand vrei, cum vrei.
  9. Pastreaza langa tine oamenii care te apreciază si iti dovedesc ca sunt prieteni adevarați. Ii descoperi tu pe parcurs. 😉
  10.  Zambește! In fiecare zi, cat mai mult. Fa un prilej din orice pentru a te bucura de viata.

#CeNuTeDoboaraTeFaceMaiPuternic
#ViataECumTiOFaci
#TotulSeIntamplaCuUnMotiv

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*