Despre SUCCES. Urcusurile si coborasurile vietii

Succes_drum_viata

E frig afară şi tot mai frig înăuntru. S-au dus zilele calde şi perioadele bune, s-a dus inocenţa copilăriei, s-au dus visele mici şi s-au evaporat cele mari. Între ce-ţi doreşti şi ce reuşeşti e întotdeauna o prăpastie. Dacă ai noroc de-un pod, atunci ai reuşit. Dacă nu, va trebui să te chinui, să te caţeri, să te prinzi cu toată puterea sau cu ultima putere. S-ar putea să reuşeşti, dar s-ar putea la fel de bine să şi cazi.

Şi când cazi… lumea se prăbuşeşte odată cu tine. Un amalgam de trăiri, sentimente, stări, dorinţe, dezamăgiri, toate se confundă cu tine. Tu, omul mic cu planuri mari, care a ratat momentul bun. Sau, şi mai trist, care ratează în permanenţă.

succes_drum_viata 3

Ştii ce e cel mai periculos într-o cursă cu succesul? Să te împrieteneşti cu eşecul. Să nu evoluezi, să stagnezi, ba chiar să involuezi. Atunci îţi dai seama că ai pierdut, că ai ieşit pe locul doi dintr-o cursă pe care, fără să vrei, ai început-o acum mulţi, mulţi ani. E cursa pe care o începem toţi.

Şi în astfel de situaţii, prietenii sunt din ce în ce mai puţini. Ca bonus, nici timpul nu ţi-e prieten. Te bucuri de zăpadă, de primăvară, de valurile calzi ale mării, de tomnatica adiere, iar apoi eşti trist. În realitate, printre atâtea tablouri frumoase, tu ai stagnat. N-ai cu ce să te lauzi, nu ai realizat lucruri frumoase, dar încă îţi mai rămâne speranţa.

succes_drum viata 2

Acel „o să fie bine” pe care orice bolnav şi-l spune în tăcere. Dar şi dacă vei reuşi să întorci totul în favoarea ta, ca un atlet pe ultima sută de metri, atunci să fii sigur că nimeni şi nimic nu te mai poate opri, că tu, cel slab, te-ai făcut puternic.

Şi-atunci vei putea să priveşti în spate, spre camera cu pereţi goi, şi să realizezi că ai fost puternic. Că te-ai ridicat, te-ai şters de praf şi ai învăţat să străluceşti din nou!

Sursa foto: Pinterest

About tinepasul 816 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*