Detoxifiere cu sare amară. Metoda mai are și alte beneficii

sare amara

După mesele bogate de Paşti, curăţarea organismului de toxine este bine venită. Actriţa Ioana Ginghină propune o detoxifiere bazată pe sare amară (sulfat de magneziu hidratat), ea mărturisind că această metodă a ajutat-o să aibă un abdomen plat, şi să slăbească câte un kilogram pe zi.

Una dintre cele mai eficiente metode de detoxifiere a colonului este cea cu apă cu sare amară, o metodă care nu are efecte adverse şi ajută la curăţarea întregului tract digestiv. De asemenea, ea ajută la pierderea kilogramelor în plus şi la reglarea tranzitului intestinal.Hidratatul de sulfat de magneziu este o substanţă extrem de folosită în medicina naturistă.

La această metodă a apelat şi actriţa Ioana Ginghină, ea povestind întreaga experienţă pe blogul său. Vedeta le recomandă celor interesaţi să nu exagereze cu această detoxifiere şi s-o folosească pe termen scurt.

ioana ginghina

„Nu trebuie să vă lipsească sarea amară din casă, este bună şi pentru interiorul, dar şi pentru exteriorul corpului nostru. Nu este ușor de găsit. O puteţi comanda doar de la farmaciile cu laborator propriu.

Deci, ceea ce fac eu atunci când vreau cu orice preţ un abdomen plat, beau un pahar de apă cu o lingură de sare amară (sulfat de magneziu), după o masă copioasă. În acest mod, în 2-3 ore îmi curăţ colonul şi mâncarea nu are timp să se depună. Nu abuzaţi de acest lucru. Este o cură agresivă şi destul de dură pentru corpul nostru, aşa că aveți grija.

Pentru cura de detoxifiere a ficatului şi a colecistului:

•aveti nevoie de 60 g de sare amarã (se gãseste la farmacie) pe care o dizolvaţi în 750 ml apã. Se obţine o soluţie laxativã, care se împarte în 3 căni de câte 250 ml fiecare.

•separat, se amestecã 200 ml ulei de mãsline presat la rece si zeama de la 3 lãmîi. În ziua respectivã, masa de dimineaţă se ia la ora 10.00, iar până la ora 14.00 nu se mănâncă nimic.

•La ora 14.00 se ia prima cană (250 ml) de laxativ

•La ora 16.00 se ia a doua cană (250 ml) de laxativ

•Iar la ora 18.00 se înghite uleiul de măsline (200 ml) amestecat cu zeama de lămîie, apoi se stă pe partea dreaptă timp de jumătate de orã.

•La ora 22.00 se ia ultima cană de laxativ,

•Iar la ora 23.00 se mănîncă o cană de griş fiert în lapte.

•În timpul zilei se poate bea apă, dar nu cu o oră înainte si nici cu o oră după ce se bea uleiul.

ATENTIE: Această cură nu este recomandată celor cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastro duodenal.”

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*