Directia 5 lanseaza “Magic Love Songs”

directia_5
Directia 5 lanseaza compilatia “Magic Love Songs” in cadrul concertului “Forever Love” pe 22 martie, de la ora 20.00, la Cinema Patria.

“Cantam si lansam un disc pe 22 martie la Cinema Patria. Singura reparatie pe care o putem face, pentru ca uneori suntem prea departe de a fi baieti buni, este sa va cantam aceste frumoase cantece de dragoste care aduc cu ele multa energie si sensibilitate”, a declarat Marian Ionescu.

Compilatia “Magic Love Songs” aduna pe acelasi CD piese foarte cunoscute. “Daca ai sti”, “Am nevoie de tine”, “Iti multumesc”, “Esti ingerul meu” sunt doar cateva dintre hit-urile pe care Directia 5 si VreauBilet.ro le propun fanilor pe CD-ul special ce va fi lansat la evenimentul din 22 martie.

directia 5 afis
Organizatorii evenimentului, www.vreaubilet.ro ofera celor care cumpara 2 bilete la concertul “Directia 5 Forever Love”, inainte de lansarea oficiala, un CD “Magic Love Songs”.

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*