Dorin Negrău, din nou la Săptămâna Modei de la New York

do

Dorin Negrău se regăseşte printre desginerii celebri, care îşi vor expune colecţiile la Săptămâna Modei de la New York. Negrău participă pentru al doilea an consecutiv la acest eveniment.

Colecția pentru sezonul toamnă-iarnă 2015 intitulată ,,Brides’S – the story continues” va fi prezentată publicului de peste ocean în aceeași zi cu cea a celebrilor designeri Ralph Laurent, Calvin Klein, Mark Jacobs, mai precis, pe 19 februarie.

Cea mai nouă colecție a designerului Dorin Negrău este inspirată din portul tradițional românesc din Transilvania.

dorin-negrau-nyfw

 

“Cu ocazia acestui eveniment am primit si solicitarea reprezentantilor Institutului Costumului din New York de a fi prezenți la show-ul nostru, în vederea participării, respectiv selectării unor piese din colecția noastră pentru o expoziție viitoare din cadrul Metropolitan Museum”, spune Negrău.

Povestea designerul român care revine la New York în atenția industriei de fashion internațională dupa ce in septembrie a reusit sa surprinda intreaga industrie cu garda jos, aduce   o nouă colecție eclectică, senzuală, romantica și incitantă, valorificând sursele inepuizabile de inspirație ale costumului tradițional al femeilor măritate din Transilvania, continuă în aceeași manieră provocatoare.

Colecția ,,Brides’S – the story continues” readuce în atenție broderiile realizate de femeile din satele de la poalele muntelui, unde a avut castelul Dracula, și unde tehnica broderiilor a fost moștenită de la străbunii locului, care le realizau pentru însuși temutul vampir în semn de temere și jale, broderii care s-au pefecționat în timp și au devenit emblematice pentru acea zonă din România.

Dorin Negrău, prin collecția ,,Brides’S – the story continues!”, atrage atenția asupra diferențelor contrastante dintre costumele oamenilor de rând care le brodau și luxul fără de margini plin de senzualitate și romantism al domnițelor acelor vremuri, ținute captive în castelele de piatră ale Domnitorului Vlad Țepeș.

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*