După “X Factor”, Nicoleta Nucă revine cu primul ei single

Nicoleta Nuca 3

Vă era dor de Nicoleta Nucă? Fosta concurentă “X Factor” a revenit în forţă şi a făcut primul pas în cariera ei muzicală. Apreciată chiar şi de Ştefan Bănică Jr. pentru talentul său, bruneta a lansat, de curând, videoclipul piesei “Nu sunt”. La acest proiect, ea a lucrat cu nume puternice din domeniu, care au mai colaborat cu Inna, Antonia şi Alexandra Stan.

coloana nicoleta nuca

Nicoleta Nucă, semifinalista “X-Factor”, care a cucerit o ţară întreagă cu vocea ei spectaculoasă şi o frumuseţe pe măsură a lansat primul ei single din carieră. Piesa se numeşte “Nu sunt” şi a fost compusă şi produsă de băieţii de la The Farmers, cei care au produs pentru INNA – “Spre mare”, Antonia – “Jameia”, Antonia feat. Puya – “Hurricane”, Holograf şi Antonia – “Întoarce-te acasă”.

Nicoleta a filmat videoclipul pentru noul ei single în Bucuresti, cu echipa lui Khaled Mokhtar, care a fost şi regizor şi Director of Photography – primul român câştigător al YouTube Music Awards, colaborator constant al INNEI, Antoniei şi Alexandrei Stan.

După încheierea X Factor, fosta concurentă din echipa lui Ştefan Bănică a fost remarcată de echipa Global Records, casa de discuri a Innei,  şi a semnat un contract de management.

 

 

 

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*