Ea e femeia anului 2014!

iul tudor

Se implică în numeroase proiecte caritabile şi sociale, este Ambasadorul Crucii Roşii Române şi bate ţara în lung şi-n lat pentru a promova folclorul şi a prezenta cele mai mari evenimente de gen. Pentru tot efortul depus, Iulia Tudor a fost desemnată femeia anului 2014.

Iuliana Tudor a primit, marţi seara, distincţia de Femeie a anului 2014, pentru Responsabilitate şi Implicare Socială, un titlu care o onorează. Mai mult decât atât, vedeta se pregăteşte de un nou sezon al emisiunii pe care o prezintă neîntrerupt din anul 2007, “O dată-n viaţă”, sezon care va debuta în 13 martie, la TVR 1.

iuliana tudor

“Aseară am primit o distincţie care mă onorează: Premiul Femeia Anului 2014, pentru Implicare și Responsabilitate Socială la Gala Femeia Anului! Mulţumesc Revistei Avantaje!”, a scris Iuliana Tudor, pe pagina sa oficială de Facebook.

 

 

 

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*