Ed Sheeran, “şeful” de pe Youtube, a scos videoclip! “Shape of You” e noul hit mondial

ed sheeran

Ed Sheeran, britanicul care a cucerit topurile muzicale din toate colţurile lumii, a scos un videoclip nou pentru “Shape of You“, cea mai ascultată piesă a momentului! E atât de tare încât abia poţi ţine pasul cu counterul de pe Youtube.

Ed Sheeran revine în forță și strânge în timp record o mulțime de vizualizări!

La capitolul vizualizări pe Youtube, încă nu există cineva mai tare decât PSY cu al său “Gagnam Style“. Piesa, ale cărei versuri nu le înţelege aproape nimeni, a strâns 2,7 miliarde de vizualizări pe internet.

Urmează Wiz Khalifa cu “See You Again“, undeva la 2,4 miliarde, iar top 3 e completat de Justin Bieber şi “Sorry“, piesă ascultată de 2,2 miliarde de ori.

De ceva vreme însă, şeful Youtube-ului s-a schimbat, iar numele lui este Ed Sheeran! Englezul în vârstă de 25 de ani a dat lovitura cu “Thinking out loud” (1,4 miliarde de vizualizări), iar acum tocmai ce a scos o nouă piesă.

Se cheamă “Shape of You“, iar în primele 10 minute de la lansare a strâns 500.000 de vizualizări! În ritmul ăsta, tocmai ce e posibil să ascultăm una dintre piesele care ar putea intra în istorie pentru numărul de ascultări pe Youtube.

About tinepasul 813 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*