El și ea, poveste de iubire

 

el si ea_poveste de iubire

Te trezeşti, te gândeşti la ea. Mănânci, te gândeşti la ea. Respiri, te gândeşti la ea. Mergi la birou, te gândeşti la ea. Dormi, o visezi pe ea. „Te văd în toate femeile” nu e un simplu vers dintr-o melodie. Când ajungi să păţeşti asta, atunci iubeşti. Şi iubeşti mult. Te uiţi în stângă, ţi se pare că e ea. Te uiţi în dreapta, iar parcă o vezi. În faţă, în spate, pe diagonală, tot ea.

Pluteşti. Iubirea te poartă sus, cât mai sus, prin miresme frumoase, prin dorinţe, prin vise, prin trăiri şi prin emoţii. Trăieşti, te gândeşti la ea.

Ştii cum se simte? Hmm… nu există cuvinte, nu există cerneală, nu există hârtie să poţi exprima. Când eşti cu ea totul dispare, abrupt, ca şi când n-ar fi existat vreodată. Privirea ei, sărutul, atingerea, cuvântul. Toate sunt calde. Iar apoi fierbinţi, ca şi când corpurile ar vrea să se contopească într-unul singur.

Te atinge uşor, sângele pompează mai tare prin vene. Un circuit de Formula 1, cu cai putere transformaţi în purtători de sentimente. Şi ce viteze ameţitoare, ce cursă, ce traseu, ce sunete, ce senzaţii.poveste de iubire 3

Un carusel. O avalanşă. Un ţunami. Toate vin pline de iubire, odată cu ea!

Te trezeşti, te gândeşti la ea. Mănânci, te gândeşti la ea. Respiri, te gândeşti la ea. Mergi la birou, te gândeşti la ea. Dormi, o visezi pe ea. Şi tot aşa, secundă de secundă, minut de minut, oră de oră, zi de zi, lună de lună, an de an, o viaţă de om!

poveste de iubire

Şi ea ce face? Ea citeşte acum. Şi râde, şi plânge, şi simte, şi trăieşte, şi vrea, şi …e cu tine. Iar totul dispare din nou, într-un fum gros de trecut. Acum, el şi ea, într-o iubire pe care o şi gândeşti, o şi simţi.

Sursa foto: Pinterest

About tinepasul 799 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*