elmiplant lanseaza Skin Moisture cu Nufar

elmiplant_skin moisture cu nufar

Mergem cu incredere (#WalkTall) pentru că bine cunoscuta gamă elmiplant Skin Moisture se extinde – se lansează două noi creme pentru ten, de zi şi de noapte, cu Nufăr 100% natural. Pielea devine catifelată şi este hrănită ȋn profunzime datorită formulelor pe bază de extracte 100% naturale, obţinute prin metode blânde, eco-friendly, care asigură păstrarea proprietăţilor substanţelor active.

elmiplant Skin Moisture rămâne la aceleaşi principii şi in cazul noilor produse, fiind o gamă ce reprezintă un sistem complet de ȋngrijire a tenului, bazat pe expertiză clinică şi o cunoaştere ȋn profunzime a puterii naturii.

Secrete dezvăluite – Nufărul şi HYDRA FUSION 360

Nufărul este recunoscut pentru proprietăţile calmante şi revigorante, iar prezenţa sa ȋn compoziţia celor două lansări Skin Moisture ajută tenul să dezvăluie un aspect radiant, suplu, neted, strălucind de sănătate.

HYDRA FUSION 360 – un complex avansat de ingrediente hidratante și antioxidante – ajută la susţinerea echilibrului natural de hidratare și la asigurarea resurselor suplimentare necesare pentru o senzaţie de hidratare imediată ce se prelungește până la 5 zile de la ultima aplicare*. În același timp, stresul oxidativ este prevenit, iar pielea este protejată împotriva îmbătrânirii premature.

Christmas water splash tree isolated on white

Tenul este răsfăţat de la prima atingere – cremele au o textură uşoară, care se absoarbe rapid ȋn piele, oferind tenului hidratare imediată.

Crema de zi revitalizantă & 24h hidratantă Skin Moisture cu Nufăr 100% natural – 14,32 lei

Datorită texturii uşoare, crema pătrunde rapid ȋn piele şi ȋngrijeşte eficient tenul ȋncă de la prima aplicare. Conţine filtre UVA/UVB care protejează tenul de razele dăunătoare ale soarelui. Mulţumită acestor calităţi, aplicată pe faţă şi gât pe pielea curată, crema de zi devine o excelentă bază pentru machiaj. Testul clinic efectuat sub control dermatologic demonstrează că imediat după aplicare tenul se simte hidratat, revigorat şi catifelat. Ȋn 24 de ore, tenul ȋşi recapătă supleţea, fermitatea şi strălucirea, pielea devenind mai netedă. Senzaţia de hidratare se prelungeşte până la 5 zile de la ultima aplicare a cremei*.

Crema de noapte revitalizantă & hidratantă Skin Moisture cu Nufăr 100% natural – 14,32 lei

Aplicarea cremei de noapte elmiplant ȋn fiecare seară, pe tenul curăţat, asigură imediat senzaţia de hidratare, catifelare şi de piele revigorată, aşa cum arată rezultatele demonstrate clinic.

elmiplant crema de noapte revitalizanta si hidratanta_skin moisture cu nufar

Testul sub control dermatologic arată şi că ȋncepând cu prima dimineaţă după utilizarea cremei, pielea ȋşi recapătă supleţea şi prezintă un aspect odihnit ca după un somn odihnitor. Pielea este hrănită şi hidratată ȋn timpul somnului, iar efectul se prelungeşte până la 5 zile de la ultima aplicare a cremei*.

Potrivite pentru toate tipurile de ten. Fără parabeni, parafine sau coloranţi.

*demonstrat clinic pentru ingredientul activ

About tinepasul 813 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*