Fa cunostinta cu noua nolectie Melkior de oje semipermanente de 4,5 ml!

oja_melkior

Culoare, culoare si iar culoare! In ajunul sarbatorilor de iarna, Melkior ti-a pregatit o colectie noua de oje, gama care iti va pune in evidenta manichiura. Indragitul brand de cosmetice a creat 14 nuante superbe, asa ca ai la dispoziție tot felul de culori, care fara indoiala, te vor cuceri si pe tine.

Melkior a creat o colectie noua de oje. 14 nuante concepute special pentru manichiura ta : Ever After, Ever Glam, Ever Satin, Ever Wish, Ever Clasic, Ever Love, Ever Self, Ever Joy, Ever and Ever, Ever Nostalgic, Ever Young, Ever Shine, Ever Grej, Ever Cloud.

In plus, acum exista si Base Coat si Top Coat in flacon de 4,5 ml.

oja_melkior-2

Cand este ocazia ideala pentru oja semipermanenta? Iata cateva ocazii perfecte:

  • ne grabim si nu avem rabdare sa se usuce culoarea lacului de unghii;
  • nu putem merge saptamanal la manichiura;
  • avem unghii subtiri si nu ne rezista lacul de unghii;
  • pur si simplu, ne place aspectul mai sticlos al culorii semipermanente.

Ce avantaje are manichiura cu oja semipermanenta?

Oja semipermanenta este din ce in ce mai cautata. Se aplica aproape la fel de usor ca si oja obisnuita, se “usuca” mult mai repede, are un luciu puternic, nu necesita pilirea unghiei, rezista cel putin 2 saptamani, se poate aplica atat pe unghiile naturale, cat si pe cele false.

De asemenea, se indeparteaza simplu si rapid.

*Oferta Lansarii1 + 1 CADOU Oja Semipermanenta 4,5 ml

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*