Fara LIMITE. Cand iti doresti ceva cu adevarat

motivatie_pasiune_viata

Doar atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, barierele dispar, iar resursele interioare se activeaza la potential maxim pentru a te ajuta in ceea ce ti-ai propus. Cand ai curaj si crezi cu tarie in ceea ce vrei, nimic nu e greu de atins.  

Cand iti doresti ceva cu adevarat, nu exista nu pot, nu am timp, am altele pe cap acum. Cand iti doresti cu adevarat, in tine se activeaza energii/valori nebanuite si te determina sa te mobilizezi, sa renunti la comoditate, orgoliu si ambitie, si sa dai tot ce ai mai bun din tine pentru ACEL CEVA.  

Motivatia – leaga si dezleaga. Pasiunea, forta nebunita care izvoraste din interior si care nu cunoaste piedici sau bariere. Impreuna alcatuiesc acel TOT necesar pentru a ajunge pe culmile dorite. Doar prin propriile puteri.

Fara limite, fara opriri in statii improvizate, doar inainte. Sensul UNIC duce spre destinatia propusa, fara sa ne abatem de la drum, la dreapta sau la stanga. Inapoi nici nu se ia in calcul, pasii se fac doar pe ruta viitor.

Trenul vietii ne poarta spre idealuri marete, carari la care nici macar nu am indraznit sa visam, doar daca avem curaj sa iesim din carapacea noastra si sa ne aventuram in montagne russe-ul numit viata.

pasiune_motivatie

Cand iti doresti ceva cu adevarat, nu te poate opri nimeni si nimic de la a obtine acel lucru. Doar cand vrei ceva cu adevarat. Atunci lupti cu toate puterile, cu toate resursele pe care le detii, si faci ca imposibilul sa devina posibil. Cand ai o motivatie, ai totul. Cand pasiunea te impinge si iti da acel avant de care ai nevoie pentru a nu renunta si a continua cu aceeasi perseverenta sa faci tot posibilul ca visul sa devina realitate. Fara frici, temeri care si-au facut loc in mintea ta, pe care ti le-ai creat sau ti-au fost induse de altii, lasa-te condus doar de ce simti. Crede cu tarie in ceea ce faci, da putin efort, fa totul cu dragoste si voila! Reusita nu e departe de tine. 🙂

Restrictii, texte inutile sau pretexte nu-si au rostul. Totul se face doar cu voia noastra, fara alte interventii care ne-ar putea intarzia din calatorie. E doar bilet pentru dus. Destinatia? Sufletul ne arata drumul pe care trebuie sa-l urmam, doar ce vine de la interior dictează la exterior. Trebuie sa nu ne lipseasca credinta, esentiala in absolut orice, si avem toate sansele sa ajungem in directia dorita.

Sursa foto: PINTEREST

About tinepasul 799 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*