Fii #HandsOn! Examinarea, arma impotriva cancerului la san

nestle fitness hands on campanie

Cand ti-ai facut ultima data un control la sani? O simpla examinare la medicul specialist te poate ajuta sa iti cunosti mai bine corpul, si sa previi eventualele probleme de sanatate. Nestle Fitness trage un semnal de alarma si se alatura luptei impotriva cancerului la san. Astfel, a luat nasterea campania #HandsOn, care, isi doreste sa  incurajeze femeile de pretutindeni sa nu uite de controlul periodic al sanilor.

Misiunea acestei initiative este una simpla: de a evidentia importanta unei examinari proprii a sanilor, asigurandu-ne ca orice semn al cancerului la san este descoperit la timp pentru a putea actiona impotriva acestuia. Scopul campaniei este ca femeia de pretutindeni sa se simta fericita, sanatoasa si pozitiva in propriul corp.

Asadar, #HandsOn invita femeile sa isi uneasca fortele si sa lupte impreuna impotriva cancerului la san. Prin intermediul acestei campanii, Nestlé Fitness, de 6 ani susținator devotat al initiativei pentru constientizarea cancerului la san, la nivel global si de doi în Romania, promoveaza importanta unei examinari proprii a sanilor – modalitatea cea mai simpla prin care orice posibil semn al cancerului la san este descoperit la timp pentru a putea actiona impotriva acestuia.

Cancerul la san este cel mai frecvent tip de cancer intalnit la femei, iar o simpla auto-examinare a sanilor, poate salva o viata. Una din cele mai puternice aparari impotriva cancerului la san este depistarea din timp a acestuia, si tocmai din acest motiv, femeile ar trebuie sa-si verifice sanii periodic. Incearca sa-ti creezi obiceiul de a face in fiecare luna o examinare proprie a sanilor.

Posteaza si tu un selfie pe pagina de Facebook si fii #HandsOn in lupta impotriva cancerului la san! Nestlé Fitness lupta pentru protejarea sanatatii femeilor din Romania, de aceea se implica activ in prevenirea cancerului la san prin sustinerea cauzei Pink Ribbon, precum si a Cursei Roz, organizata in fiecare an de catre asociatia Casiopeea.

nestle fitness

About tinepasul 795 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*