FitCurves, antrenamentul inovator

fit curves sport

Concept fitness adus tocmai din SUA, FitCurves este un program complex, ce combina exercitiile cardio cu cele de forta si de streching. Prin intermediul acestui antrenament, iti poti lucra toate grupele musculare in doar 30 de minute. Cu ajutorul metodei sale revolutionare, FitCurves ajuta femeile sa slabeasca, sa isi tonifieze masa musculara, sa-si imbunatateasca rezistenta fizica si sa isi schimbe metabolismul.

FitCurves este cel mai testat program de fitness din lume!

Eficienta si siguranta antrenamentelor sunt atestate de cercetari stiintifice, programul FitCurves fiind cel mai testat program de fitness din lume. Universitatea Baylor din Texas conduce in mod constant cercetari pentru a analiza metoda FitCurves. De asemenea, unul dintre primele trei spitale de boli cardiovasculare din America, Cleveland Clinic din Florida, a adoptat programul FitCurves pentru pacientii sai.

Zilele trecute, in cadrul evenimentului de prezentare al acestui program sportiv, specialistii FitCurves, alături de invitatele speciale, dr. nutritionist Ruxandra Plesea si artista Diana Matei, le-au povestit participantilor despre felul in care poti imbina reguli benefice de nutritie cu exercitii fizice, adaptate corpului tau.

fit curves sport 2

“Cu totii ne dorim un stil de viata sanatos, vrem sa facem miscare si sa avem o alimentatie corecta. Totusi, din princina programului incarcat, nu reusim mereu sa ajungem la sala sau sa mancam sanatos. FitCurves este un program revolutionar si extrem de eficient, ce imbina exercitiile cardio cu cele de stretching, Ai nevoie doar de 30 de minute pentru a face un antrenament corect cu ajutorul specialistilor nostri. Te poti tonifia sau slabi si poti face acest circuit chiar si atunci cand ai problem la coloana. Asta pentru ca se lucreaza cu greutatea corporala, deci personalizat” spune Ana Anghel, owner FitCurves.

Artista Diana Matei, tanara mamica, ce a reusit sa slabeasca 15 kilograme dupa nastere, a dezvaluit secretul sau.  ”Atunci cand vine vorba despre silueta, echilibrul este cheia succesului. Nu trebuie sa ne infometam sau sa mergem ore intregi la sala. Trebuie doar sa nu facem excese alimentare si sa gasim antrenamente eficiente, care sa se plieze cu stilul nostru de viata, de multe ori alert. FitCurves poate fi o solutie in acest sens”.

Unic in Romania, FitCurves Vitan (str Foisorului, nr 107) pune la dispozitia doamnelor si domnisoarelor aparate cu sistem hidraulic ce se adapteaza in functie de forta celei care le foloseste, oferind astfel un antrenament personalizat.

About tinepasul 813 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*