Flirtation by CND: lacuri de unghii, pentru vara 2016, in culori irezistibile

Flirtation by CND lacuri de unghii vara culori
Noua colectie pentru sezonul estival, Flirtation by CND, prezinta lacuri de unghii in nuante absolut irezistibile! Culorile fresh, pastelate și brights complementare, aduc cu o zi proaspata de vara, care iti taie rasuflarea. Vedeti mai jos care sunt lacurile de unghii propuse pentru anotimpul fierbinte.

“In aceasta vara, se poarta pastelurile dulci, cremoase ce sunt inspirate de dantelă moderna și broderii pentru un farmec delicat și rafinat “, co – fondator CND si Style Director Jan Arnold
Flirtation by CND_lacuri de unghii vara culori
Unghiile pentru aceasta vară se poarta sub forma de oval delicat. Astfel,  noile nuante din colectia Flirtation by CND vor face ca unghiile tale sa arate ca o glazură in culori de corai, lila, sau rosu scanteietor, in functie de personailtatea fiecareia.
Noua colectie propune culori in ton cu sezonul estival, astfel incat manichiura ta sa arate incredibil in fiecare zi fierbinte de vara.
Flirtation by CND_lacuri de unghii vara
About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*