Fresh de magie: noul parfum C-thru Lime Magic

noutati c thru

C-thru lanseaza la inceputul lui 2016 parfumul Lime Magic, ce emană luminozitate si fericire, indiferent de anotimp. C-thru Lime Magic incorporează in notele sale particule delicate si stralucitoare. Verde si cu transparente, noul parfum  este unul proaspat, jucaus, fiind ilustratia femeii complexe, naturala in mediul urban in care paseste zi de zi.

C-THRU - parfumul Lime MagicPaşii grăbiţi şi siguri poartă femeia C-thru Lime Magic către visuri măreţe şi scenarii amuzante, iar spiritul tânăr şi vesel al acesteia reprezintă instrumentul cu care îşi pictează călătoria zilnică. Flutură din gene feminitate şi poartă în privire siguranţa unui spirit puternic şi jucăuş. Femeia C-THRU Lime Magic este ilustraţia femeii complexe, naturală în mediul urban pe care îl stăpâneşte în paşi de joacă şi dans. Un buchet de flori îmbătătoare echilibrat cu stropi de energie şi înnobilat cu nuanţe subtile şi profunde – C-THRU Lime Magic se deschide cu note de trandafir elegant şi etern feminina iasomie.

C-THRU Lime Magic

Acestea contrastează cu explozia de accente ale bergamotei jucăuşe, ale lămâii proaspete şi ale universului olfactiv descris în notele de ceai verde, accente ce înglobează diversitatea miresmelor subtile ale pădurilor şi mireasma pregnant pământoasă. Actul final al parfumului echilibrează notele şi le contopeşte într-o adiere lemnoasă cu note de mosc.

C-THRU Lime Magic este disponibil în variantele:
DEO 150 ml, pret: 15.35 lei,
Apă de toaletă 30 ml, pret: 37.66 lei,
Apă de toaletă 50 ml, pret: 51.15 lei

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*