Fresh! Delia & Deepcentral prezinta “Gura ta”

delia deepcentral gura taDelia da startul hiturilor pe 2016! Prima piesa lansata in acest an se numeste “Gura ta”, si este o colaborare realizata cu baietii de la Deepcentral. Mult asteptata de fani, melodia are o sensibilitate iesita din comun, ce scoate in evidenta si o alta fata a artistei, cea delicata.

“Gura ta” este doar un inceput, o prima parte din mega-concertul de pe 2 aprilie de la Sala Palatului, asa ca, Welcome to Deliria – chapter 1!

“Gura este interpreta spiritului si a inimii omului, iar buzele simbolul senzualitatii. Citeste-mi pe buze si atunci cand tac, caci ele tradeaza sentimente si stari. Mereu am considerat ca exista o legatura perfecta intre buze si felul de a fi al omului. <<Gura ta>> e despre asta, o piesa sensibila, dar senzuala care scoate la suprafata o parte din mine ce a stat ascunsa cativa ani”, a spus Delia.

“Piesa <<Gura ta>> a fost compusa cu cateva zile inainte ca Delia sa vina la studio. Ne cunoastem de atatia ani, dar am avut emotii. Emotii pentru ca, dupa piesele lansate in 2015, stacheta este extreme de ridicata. Cred ca, impreuna cu <<Gura ta>>, vom fi cel putin la nivelul pieselor precedente si, in plus, aducem fanilor o piesa sincera, sensibila si puternica, o combinatie inedita si un sound catchy”, este de parere Doru TodorutDeepcentral.

“Colaborarea cu Delia a fost extraordinara. Tin minte ca am ramas surprins atunci cand m-a sunat exact cand a aterizat dupa un drum foarte lung cu avionul, ca vrea sa vina direct la studio. Cati ar face asta? Si a fost exact cum ma asteptam: super profi! La filmari a fost o stare linistita, totul era sub control. Atat de linistita incat, obosit fiind, am adormit in masina cateva ore pana cand a fost randul meu sa trag”, a povestit George Calin, Deepcentral.

O coproductie Cat Music si Universal Romania, “Gura ta” este scrisa si compusa de catre cei de la Deepcentral, George Calin si Doru Todorut. Videoclipul plin de mister este regizat de catre Bogdan Daragiu, iar echipa de beauty a Deliei este formata din Andra Manea (make-up), Camelia Negrea (hairstyle) si Andra Moga (styling).

Duo-ul dinamic Deepcentral a electrizat publicul romanesc si strain din 2008 cu piese precum “Cry It Away”, “Russian Girl”, “In Love”, “Music Makes Me Free”, “I Fucked Up”, “Speed Of Sound”, “So Divine”, “O Stea” si “Sus Pana La Cer”. Doru si George imprumuta talentele de producatori altor artisti si poarta semnatura pieselor “My Beautiful One” si “Hold On”, cantate de Xonia. Stilul dance energic, dar si talentul de a produce balade au dus Deepcentral pe primele pozitii in topurile romanesti si internationale si pe afisele a sute de concerte.

Pe 2 aprilie 2016, Delia sustine un concert de proportii neimaginate la Sala Palatului, “Welcome to Deliria”. Biletele se gasesc deja in vanzare online pe www.bilete.ro, www.eventim.ro (in curand si www.salapalatului.ro). Fizic, se gasesc in urmatoarele magazine si puncte de vanzare: Sala Palatului, Retelele librariilor Carturesti, Humanitas, Retelele magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Carrefour, InMedio, benzinariile OMV, oficiile Postei Romane semnalizate cu bilete.ro .

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*