Horia Brenciu spune ca dragostea e „a naibii”. Vezi aici noul lui clip

 

b

Special pentru indragostiti, Horia Brenciu a lansat o piesa, care reda intocmai urcusurile si coborasurile prin care te face sa treci acest sentiment. “A naibii dragoste” se numeste melodia, in care, se pot regasi toti aceia, care au fost atinsi de sageata lui Cupidon, dar si cei pe cale sa faca cunostinta cu ea.

Horia Brenciu a lansat refrenul anului 2015 pentru Valentine’s Day si Dragobete. “A naibii dragoste”este al treilea extras de pe albumul “40+”, album care a beneficiat de un record al vanzarilor la finele anului trecut.

“A naibii dragoste” ii vizeaza pe toti cei care au fost atinsi de sageata lui Cupidon, dar si pe cei care sunt pe cale sa faca cunostinta cu ea. “Exista cineva care nu a facut cunostinta, pana acum, cu zeul dorinței, al iubirii erotice, al atracției și al afecțiunii? Pe bune?! Ei bine, “A naibii dragoste” e scrisa si pentru voi! ”, a declara artistul.

brenciu

Piesa a fost compusa in studiourile HB Media Production de Horia Brenciu, impreuna cu Ivan Caragia, iar versurile au fost facute tot de artist cu Emanuel Petrut.

Pentru videoclipul piesei s-a colaborat si de aceasta data cu regizorul Bogdan Daragiu, care a ales sa exprime iubirea intr-un mod foarte haios.

Despre lectia iubire, dar si despre povestea videoclipului, Horia Brenciu ne spune: “Dragii mei sagetati sau… ne-indragostiti, “A naibii dragoste” e pentru toti cei care iubesc fara margini. Fie ca-i faceti persoanei dorite o invitatie in parc, fie ca duceti relatia mai departe si-o chemati acasa, sa vizionati un meci, in speranta ca-i microbista si impartiti aceeasi pasiune, fie ca riscati sa-i testati forma fizica, punand-o sa pedaleze la bicicleta prin oras sau fie ca va luati inima-n dinti si-i propuneti o cina romantica, in toate aceste cazuri trebuie sa fiti convinsi de farmecul vostru. Sigur ca il aveti ca aliat pe Cupidon, dar si el e doar un simplu… “arcas”. Poate gresi tinta, spre bucuria unora si disperarea altora. Stiti vorba aia… cateodata, nu e pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste.

b2

Castingul a fost extrem de dificil, in special pentru personajul Cupidon. Noi credem ca asa trebuie sa arate si sa se comporte un adevarat Eros. Naiv, nebun, talentat la dans, simpatic, pe scurt, un adevarat arcas fara tinta.  Acum toata lumea va intelege de ce dragostea nu vine atunci cand vrem noi, ci cand doreste ea. Litera de lege a ei este evident, surpriza.

Dupa cum v-ati fi asteptat si castingul de pretendente la rolul de indragostite nu a fost deloc usor. Prezenta fizica placuta nu a fost de ajuns. Fiecare domnisoara a trebuit sa stie sa danseze, sa cante la un instrument si sa aiba in dotare albumul “40+”. Dupa aceasta experienta, cele 5 fete castigatoare, prezente in clipul nostru (Oana, Andra, Diana, Oana si Denisa) s-au gandit sa-si infiinteze o trupa. Cat de curand vor incepe si repetitiile… Asa mi-au promis. 

In alta ordine de idei, piesa “A naibii dragoste” iti pune la dispozitie si un mic arsenal de vorbe de duh, intr-un crescendo absolut, vorbe care pot fi adresate cu usurinta partenerului dvs: “draga mea”, “iubita mea”, “regina mea”. Iar atunci cand a naibii dragoste se transforma in a naibii pacoste, sfatul nostru pentru cea mai potrivita forma de adresare este “mai femeie”!

Lectia noastra de indragosteala se incheie cu un sfat: daca tot ati fost sagetati si v-ati indragostit, mentineti flacara aprinsa, pentru ca altfel… Dar pentru “lectia” asta, ne vom vedea la urmatorul clip! ;-)”

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*