“I feel loved” by Melkior

melkior i feel love

Cu toate ne dorim sa aratam bine, sa ne simtim cat mai ok in pielea noastra si sa fim cat mai increzatoare in propriile atuuri fizice. Melkior ne ajuta sa ne punem in valoare trasaturile cu noua colectie de iarna, “I feel loved”. Mascara “I feel pretty”, rujul Closer, dar si Caramel, si lacul de unghii Bright Night sunt noile produse lansate pentru sezonul de iarna.

rimel extra volum melkior

 

I feel pretty! Rasfata-te cu noua Mascara de la Melkior!

Textura sa elastica inovatoare confera un aspect uimitor genelor, curbandu-le si dandu-le volum.

Peria din fibre e special conceputa pentru a separa genele, fara a le incarca si pentru a obtine un aspect sofisticat. Da volum genelor tale!

Pret: 39,90 lei

 

 

  

Ruj Caramel si Ruj Closer 

ruj melkior ruj 2 melkior

Melkior iti propune acum sa faci cunostinta cu doua dintre cele mai noi rujuri din gama celor mate – Closer si Caramel. Sunt rujuri cu acoperire mare, intens pigmentate, nu usuca buzele, nu migreaza si rezista in timp. Merita!

Pret: 39,90 lei

oja melkior

 

Lac de unghii Bright Night

Transforma fiecare zi in sarbatoare! Care e sloganul lunii? I feel loved! Se poarta texturile metalice in acest sezon, de aceea Melkior iti propune sa incerci noul lac de unghii Bright Night.

Pret: 29,00 lei (www.melkior.ro)

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*