Ice Cube si Kevin Hart, in “Un politist si trei sferturi”

 

ice cube_kevin hart_film un politist si trei sferturi

Ice Cub si Kevin Hart revin pe marile ecrane in comedia “Un politist si trei sferturi”/ “Ride Along 2”. Filmul poate fi urmarit la cinema incepand cu 15 ianuarie. Este o comedie, ce nu trebuie ratata.

Regizat de Tim Story, dupa scenariul lui Phil Hay & Matt Manfredi, filmul are o serie de secvente, care se vor lasa cu hohote de ras.

Prin “Un politist si trei sferturi”, Kevin Hart și Ice Cube revin în continuarea comediei-blockbuster “Un polițist și jumătate”, în fruntea unei distribuții care îi include de această dată pe Benjamin Bratt, Olivia Munn, Bruce McGill, printre alții. Oare de această dată năbădăioșii cumnați vor face pace pentru a lupta împreună, dar fiecare în stilul său personal, împotriva criminalității?

Comedia este distribuita in cinematografele romanesti de Ro Image 2000, avand lansarea pe marile ecrane pe 15 ianuarie.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*