Igiena inimă doar cu produse speciale

femei igiena intima

Igiena intimă este o etapă esențială în ritualul de îngrijire. Important este să folosești produse speciale, care, au fost testate ginecologic şi dermatologic. Așadar, săpunul, pe care, îl folosești de obicei poți să-l lași deoparte, și să apelezi la o loțiune sau la niște șervețele concepute pentru zona intimă.

De la Nivea, am mai multe produse, care, fac parte din ritualul meu de îngrijire (șampon, balsam, antiperspirant etc.), și tot de la Nivea, m-am gândit să vă recomand produse special create pentru igiena intimă.

Noua gamă NIVEA Intimo Fresh  

Ştiai că zona intimă necesită o îngrijire diferită faţă de restul corpului? Spune adio săpunului sau gelului de duş şi descoperă noua gamă NIVEA Intimo Fresh, special creată pentru cea mai delicată zonă a corpului tău. Adaugă pasul îngrijirii intime în ritualul zilnic de frumuseţe şi bucură-te de prospețime întreaga zi!

Nu-ţi face griji că va trebui să aloci foarte mult timp pentru asta, deoarce noua gamă de la NIVEA oferă îngrijire rapidă, eficientă şi delicată, contribuind major la întărirea barierei de protecţie împotriva iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor, datorită ingredientelor naturale.

Iritaţiile pot apărea atunci când zona intimă este îngrijită necorespunzător, cu produse destinate îngrijirii corpului. Deoarece PH-ul zonei intime este mai scăzut spre deosebire de cel al pielii corpului, noua gamă NIVEA Intimo Fresh menţine pH-ul vaginal la un nivel normal și oferă îngrijire delicată, fără coloranţi, săpun sau alcool.

Începe ritualul tău de îngrijire încă din timpul duşului cu loţiunea pentru spălare NIVEA Intimo Fresh. Ideală folosirii zilnice, loţiunea curăţă blând pielea datorită ingredientelor naturale precum aloe vera şi acid lactic, oferind protecţie şi confort de durată.

NIVEA Intimo Fresh loţiune pentru spălareNIVEA Intimo Fresh şerveţele umede

Pentru momentele în care ai nevoie de prospeţime rapid, foloseşte şerveţelele umede din gama NIVEA Intimo Fresh, ce oferă o îngrijire imediată şi confort îndelungat. Produsele din gama NIVEA Intimo Fresh au proprietăţi antibacteriene, fiind testate ginecologic şi dermatologic. Preţ NIVEA Intimo Fresh loţiune pentru spălare: 16.71 lei, 250 ml. Preţ NIVEA Intimo Fresh şerveţele umede: 9.21 lei, (20 bucăţi).

About tinepasul 814 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*