“Imaginarium”, concert Loredana la Sala Palatului

loredana groza sala palatului

La sfârșitul săptămânii, Loredana va susține două concerte la Sala Palatului din Capitală. Astfel, cel mai mare și mai așteptat eveniment al toamnei, “Imaginarium”, are loc sâmbătă și duminică, pe 7 și 8 noiembrie, începând cu ora 20.00.

 Loredana, care a revoluționat showbiz-ul românesc în ultimii 3 ani, le-a pregătit fanilor o nouă producţie grandioasă, un concept inovativ de show, care va lăsa încă o dată publicul cu respiraţia tăiată. Cu această ocazie, artista va lansa cel mai recent album, “Imaginarium”, iar publicul va asculta în premieră piese de pe acesta.

Așa cum ne-a obișnuit, Loredana va avea în spectacol band-ul Agurida, numeroși dansatori, un cor de 35 de copii, dar și invitați surpriză, inclusiv concurenți de la Vocea României. Aparițiile artistei vor fi, ca de fiecare dată, momente unice, pregătite intens și extrem de elaborate. Sute de profesionisti video, grafica, lumini, sunet, decoruri, costume, make-up au conlucrat pentru spectacolul-eveniment “Imaginarium”.

Reguli acces
În fiecare seară de concert, accesul publicului se va face începând cu ora 19:00. Spectatorii sunt rugați să vină din timp la sală, pentru a evita pe cât posibil aglomerația la intrare.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere, etc. Agenții de pază au dreptul de a confisca obiecte cu potențial periculos.

Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video cu aparate profesioniste, în scopuri comerciale, fără acordul explicit din partea organizatorului.  Pe toată durata concertului, spectatorii vor avea la dispoziție un punct medical pentru asigurarea primului ajutor, în caz de urgență. Se vor respecta cu strictețe instrucțiunile și indicațiile angajaților, organizatorului și cele ale pompierilor.

Organizatorul își rezervă dreptul să refuze continuarea participării la eveniment persoanelor care reprezintă un pericol pentru siguranța și confortul celorlalți.

About tinepasul 814 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*