Jorge ia lectii de pian. Iti place cum suna prima lui reprezentatie?

jorgeâ
Jorge a inceput de ceva timp sa ia lectii de pian. Artistul isi doreste sa isi extinda si mai mult orizontul muzical si studiaza alaturi de o profesoara in particular. Solistul dovedeste ca acumuleaza rapid informatiile predate si a reuseste deja sa aiba primele reprezentatii complete.

Este si cazul prestatiei recente cand a interpretat la pian si cu voce hitul “All of Me” al lui John Legend. Artistul a fost filmat in timp ce canta la pian, iar prestatia a fost postata pe pagina sa de Instagram.

Jorge se recupereaza in aceasta perioada dupa acccidentul suferit la repetitiile pentru concertul “Undercover Live Show”, accidentare care a pricinuit amanarea reprezentatiei de la Cinema Patria pentru o data ulterioara. In paralel, artistul pregateste mai multe proiecte muzicale, dar si umanitare. “Creativitatea nu-mi da pace, ce sa facem…?”, glumeste solistul.

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*