Julio Iglesias revine în România. Artistul va cânta în două orașe din țară

JULIO IGLESIAS WORLD RECORD

Julio Iglesias este unul dintre artiștii internaționali, care a cucerit simpatia publicului român, motiv pentru care, anul acesta, el se va întoarce pe plaiurile mioritice pentru noi concerte. În luna mai, el va susține un spectacol pentru bucureșteni la Sala Palatului, urmând ca apoi să cânte și pentru fanii din Cluj-Napoca.

După succesul înregistrat în vara anului trecut, când a concertat la Bucureşti cu casa închisă, Julio Iglesias le pregăteşte românilor o surpriză.

Artistul internațional revine pe plaiurile mioritice, având programate două spectacole la noi în țară. Pe 20 mai, el va cânta la Sala Palatului din Capitală, iar pe 22 mai, artistul va oferi un spectacol la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Concertele sunt incluse în turneul “World Tour 2015”.

afis-julio-iglesias-concert-bucuresti-2015

Biletele pentru concertul pe care Julio Iglesias îl va susţine la Bucureşti vor fi puse în vânzare, începand de miercuri, la următoarele prețuri:

 

VIP – 550 lei;

Categoria 1 – 490 lei;

Categoria 2 – 400 lei;

Categoria 3 – 360 lei;

Categoria  4 – 280 lei;

De-a lungul carierei sale, Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate în întreaga lume, incluzând versiunile originale în mai multe limbi, compilaţii şi materiale discografice live. Astfel, el a  devenit cel mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor.

Julio Iglesias a susţinut mai multe concerte atât în Bucureşti, cât şi în ţară, iar show-urile sale s-au bucurat de un adevărat succes, fanii luând parte în număr mare la spectacolele lui.

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*