Justin Timberlake e în al noulea cer! Artistul va fi tată

Justin-Timberlake
Justin Timberlake va primi anul acesta cel mai frumos cadou. Artistul internațional a anunțat pe contul său social că va deveni tătic. Deși, nu știe încă dacă va avea băiat sau fată, el este în culmea fericirii, căci va intra astfel în postura de părinte.

Cântărețul și actorul american a împlinit, sâmbătă, 34 de ani, și a profitat de prilej pentru a le da fanilor vestea cea mare. Justim Timberlake a mărturisit că anul acesta va primi cel mai frumos cadou, el urmând să devină tătic. Mesajul a fost însoțit de o poză, în care artistul sărută burtica de graviduță a partenerei sale de viață, actrița Jessica Biel.

justin

“Mulţumesc tuturor pentru urările transmise cu ocazia aniversării mele. În acest an, am primit cel mai frumos cadou, pe care nu l-am primit niciodată până acum. Nu mai am răbdare”, a scris Justin Timberlake într-un mesaj publicat pe contul său de pe platforma Instagram.

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.

justin jessica

Cântăreţul, compozitorul şi actorul Justin Timberlake, în vârstă de 34 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei ‘N Sync şi a fost recompensat cu nouă premii Grammy şi patru premii Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, “Justified”, urmat de “FutureSex/ LoveSounds”, în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de ‘N Sync – 50 de milioane de unităţi. Cel mai recent al cântăreţului, “20/20 Experience”, lansat în martie 2013, s-a vândut în peste două milioane de exemplare.

Jessica Biel, în vârstă de 32 de ani, este o actriţă americană care a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune “Al şaptelea cer”. În ultimii ani, ea a atras atenţia publicului mai ales prin relaţia sa cu cântăreţul Justin Timberlake.

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*