Kiehl’s a ajuns în România. Iată unde găseşti magazinul

kiehls2

Săptămâna trecută, Kiehl’s, farmacia și compania creatoare de produse de calitate superioară de îngrijire a pielii și a părului din New York City, şi-a deschis porţile şi în România. Magazinul celebrului brand a fost inaugurat pe 3 aprilie în Afi Palace Cotroceni.

La eveniment au fost prezenţi specialişti, care au încercat să le ofere celor prezenţi sfaturile potrivite pentru nevoile lor. Cu acest prilej, am descoperit cel mai bun tratament pe timpul nopţii. Încă de la prima încercare, am fost plăcut surprinsă de cel care este şi supranumit “Sfântul Graal al regenerării şi reparării”. Concentratul midnight recovery m-a cucerit pe loc. Are un miros plăcut, intră repede în piele, iar, dimineaţa, te trezeşti cu un ten catifelat ca de bebeluş.

elixir

 

Dar, să revenim puţin asupra brandului, care de-a lungul timpului a reuşit să cucerească  numeroase persoane, iar acum a ajuns şi în atenţia publicului român.

Moștenirea veche, orientată asupra clientului, a companiei Kiehl’s a stat la baza fiecărui produs și serviciu de-a lungul istoriei sale de 162 ani – de la cercetarea ingredientelor și testarea siguranței formulei până la decorurile localizate ale magazinelor – toate fiind adaptate la cerințele particulare ale clienților din comunitățile locale. Un obiectiv rămâne mereu esențial: de a deservi clienții într-un mediu atent, educațional, care oferă produsele de îngrijire a pielii testate și confirmate, apreciate de clienții din lumea întreagă.

kiehls

Ca în cazul tuturor magazinelor Kiehl’s, estetica farmaciei de tip colonial este completată cu elemente moderne care reflectă comunitatea înconjurătoare și fac referire la rădăcinile new-yorkeze ale companiei, din cartierul East Village. La intrarea în acest spațiu unic, vizitatorii sunt cufundați imediat în istoria îndelungată a companiei și în caracterul său excentric: peste tot sunt detalii ale moștenirii Kiehl’s, inclusiv fotografii ale New York Flagship, aventurile familiei fondatoare Kiehl’s, sponsorizate de companie. Elementele istorice surprind și încântă vizitatorii, inclusiv o motocicletă vintage iconică și faimosul schelet „Mr. Bones” al companiei Kiehl’s. Nu există două magazine Kiehl’s identice, însă toate transmit tradiția bogată farmaceutică a companiei.

Localizarea magazinului Kiehl’s din Bucuresti va aduce spiritul spițeriei originale din New York City într-un mediu de vânzare cu amănuntul care măsoară 70metri2 și oferă o stație de mostre, zonă de cadouri, centru de testare

„Suntem încântați că avem ocazia să deservim comunitatea din București într-un nou mediu al magazinelor Kiehl’s. La Kiehl’s, ne străduim să oferim produsele noastre îndrăgite de îngrijirea pielii prin cele mai atente și personale servicii posibile, care reflectă moștenirea noastră îndelungată de farmacie,” spune Cheryl Vitali, Directorul General Global al Kiehl’s.

Cu un devotament de decenii întregi față de comunitățile locale, Kiehl’s își concentrează activitățile filantropice asupra a trei cauze majore: cercetarea în domeniul HIV/SIDA, cauzele copiilor și mediul înconjurător.

Împreună cu magazinele sale unice, compania Kiehl’s Since 1851 rămâne fidelă moștenirii sale oferind servicii pentru clienți neîntrecute în fiecare din magazinele sale din toata lumea. Fiecare reprezentant Kiehl’s cunoaște în detaliu tehnicile serviciilor companiei și a fost instruit nu doar cu privire la ingredientele din formule, ci și, în tandem cu tradițiile farmaceutice ale companiei, deține cunoștințele pentru a prescrie tratamente specifice și regimuri cu produse care oferă clienților soluții adaptate la necesitățile lor individuale de îngrijire a părului și a pielii.

În plus, ca în cazul tuturor magazinelor Kiehl’s, prima locație din București continuă cu mândrie inițiativa unică a companiei Kiehl’s „testează înainte să cumperi”, conceptualizată inițial acum mai bine de 92 ani în magazinul original Flagship Store, precum și garanția de a primi banii înapoi și politica de returnări fără griji, ambele cu o tradiție îndelungată. Aceste inițiative individualizează compania Kiehl’s față de concurenții săi de pe piață și caracterizează de mult timp compania în opinia celor mai loiali fani ai săi.

„La Kiehl’s, credem în eficiența formulelor noastre și în devotamentul nostru de a oferi clienților regimuri adaptate necesităților lor specifice. Programul nostru generos de mostre reflectă moștenirea noastră farmaceutică îndelungată – și a stabilit demult ștacheta din industrie. Misiunea noastră este de a deservi necesitățile individuale ale clienților noștri, iar aceste inițiative au rezistat testul timpului, de-a lungul deceniilor de activitate,” spune Cheryl Vitali, Directorul General Global al Kiehl’s.

Kiehl’s a fost înființată în anul 1851 ca spițerie a lumii vechi în cartierul new-yorkez East Village. Istoricul său unic și vast reprezintă un amestec de cunoștințe din domeniile cosmetic, farmaceutic, vegetal și medicinal dezvoltat și îmbunătățit de-a lungul generațiilor.

 

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*