Kinga Sebestyen te ajuta sa ai silueta visata. Vezi aici video cu exercitii!

kinga kangoo jumps

Renumita antrenoare de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen, a fost premiata in Bulgaria pentru rezultatele programului Fat Burning, pe care l-a inventat, si cu care a reusit sa slabeasca in ultimii doi ani sute de femei din tara de la sud de Dunare.

Kinga a primit astfel diploma de merit pentru eficienta programului sau de slabit pe cand se afla la Sofia, dupa incheierea unui bootcamp in care a facut Kangoo Jumps timp de o saptamana alaturi de 200 de participanti.

Si in randul romancelor Kinga a avut mare succes cu programul ei de slabit. In ultimii doi ani, peste 500 de persoane au facut sport alaturi de ea si de antrenorii acreditati si au tinut dieta personalizata.

„Au existat cazuri in care participantii au slabit chiar si 30 de kilograme. Programul ‚Fat Burning’ implica exercitii cu ghete Kangoo Jumps, imbinate cu miscari specifice cu gantere usoare ce au rolul de a tonifia muschii bratelor, ai spatelui si ai abdomenului, dar si exercitii la saltea pastrand ghetele Kangoo Jumps in picioare.

Programul presupune trei sesiuni de exercitii pe saptamana, imbinate cu diete personalizate, realizate de nutritionisti, bazate pe produse naturale, cu un consum zilnic de fructe, legume, cereale, carne slabe si suplimente alimentare care sunt recomandate si de specialistii in nutritie.

Rezultatele constau nu doar in arderea caloriilor, ci si in subtierea stratului de grasime, in eliminarea celulitei si in lucrarea musculaturii”, declara Kinga Sebestyen. Cel mai tanar participant la programul “Fat Burning” a avut varsta de 6 ani (limita acceptata pentru copii), iar cel mai in varsta, 65 de ani.

About tinepasul 814 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*