Bun venit, 2019! La AN NOU, dorinte noi

S-a mai dus un an, iar pe altu’ tocmai l-am intampinat cu surle si trambite. Incarcati cu visuri si dorinte, cu speranta ca vom avea parte de data aceasta de acele lucruri dupa care mult tanjim, ne-am bucurat de sosirea noului an. Incarcati cu optimism si cu tot felul de obiective, i-am urat bun venit lui 2019. 🙂

Timpul trece, iar viata isi urmeaza cursul. Nu ne intreaba nimeni daca tinem pasul cu vremurile, daca lucrurile s-au asezat asa cum ne-am dorit sau daca mai avem nevoie de timp pentru a face ce ne-am propus. Nu. Nu ni se ofera nici o amanare. Iar la final de an, obisnuim sa cantarim, ce am facut si ce vom face pe mai departe. Ne fixăm ținte, idealuri, dar rareori ducem pana la capat lupta pentru ele. Parca asteptam sa ne pice din cer, ne este frica, nu indraznim, traim cu temeri, iar apoi ne trezim ca suntem prea departe de locul propus. Ne promitem ca va fi mai bine, ca vom face mai mult si lăsăm totul pe data viitoare. Dar cand va fi oare data viitoare?

Nu mai tarziu, ci ACUM

Nu stiu ce v-ati trecut voi pe lista de la inceput de an, dar eu pentru 2019 am așteptări mari. Nu de la altii, ci de la mine. 2018 mi-a oferit mult prea multe lectii pe care nu le mai pot trece cu vederea. M-a invatat ca nu mai trebuie sa aman momentul … momentul meu. M-a determinat sa ma iau mai mult în seama, sa nu mai las pe alta data ce simt si ce vreau. Nu mai e loc pentru “pe maine”, ci pentru ACUM. Viata se trăiește, nu se amana.

Ce imi doresc pentru 2019?

Asa ca fara liste, fara TREBUIE, doar cu ganduri bune si mici bucurii pentru suflet. Astfel mi-am propus sa-mi incep anul si asa vreau sa fie de-acum incolo. Sa iau lucrurile asa cum sunt, sa lupt ca si pana acum pentru ce imi doresc, cu aceeasi implicare si determinare, sa ma ascult mai mult si sa am curajul sa îndrăznesc. Sa cred mai mult in mine.

La an nou, dorinte noi

Asta va doresc si vouă, curaj pentru a trai viata la intensitatea ei, sinceritate fata de voi insiva si iubire … multa iubire. Pana la urma, iubirea ne completează ca oameni, ne face sufletul sa se bucure, iar chipul sa radieze de fericire. Iubirea in toate formele ei . ❤

Un 2019 MINUNAT! 😀

About tinepasul 799 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*